2777
2789

الان یه سال دو ماهشه از روزی که اینو دادم کم اشتها شد دهنش قفل می‌کنه نمیدونم دندون در میاره یا از شربته تجربه ای دارین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بچه رو میخوای به زور چاق کنی؟ ببر دکتر اگه سالمه داری بهش ظلم میکنی بخوای چاقش کنی. بچه هرچی بدن ...

داداش من با همین طرز فکر شربت ندادیم الان دکتر گفته افت شدید داشته بدنش

سلام استارتر عزیز. دقیقا همینه . بچه ی من الان دو سال و دوماهشه . دو ماه بود که اصلا یک گرم هم اضافه نکرده بود . اصلا غذا نمیخورد اصلا. غذا رو تو دهنش نگه میداشت ولی قورت نمیداد . بردمش دکتر گفت خیلی بیشتر باید وزن میگرفته . رفتم داروخانه شربت سانستول زینک پلاس گرفتم ۱۶۵ تومن . حیف حتی هزار تومنی که برای این شربت پول بدی . افتضاحه . هیچ تاثیری نداره اصلا ... رفتم شربت اشتها اور باریح و شربت لیکو زینک گرفتم واقعا تاثیر داشتن ، غذاشم یه کم چرب تر کردم . تو یک ماه نیم کیلو اضافه کرد خداروشکر . ولی قبلش دوماه بود که یک گرم هم اضافه نکرده بود