2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

389 بازدید | 19 پست

۷هفته باردارم به خونریزی افتادم

چقدر این بار خوشحال بودم کلا یه هفته خوشحالیم دوام داشت

آخه چرا

بار سوم شد اینجوری شدم

یعنی امید هست جنین سالم باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحت مطلقم هر شبم شیاف میزارم

یعنی ۲ تای قبلی سقط شدن؟

از رقیق  کننده های خون مثل آسپرین و انوکسا استفاده نکردی تو این بارداریت؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
یعنی ۲ تای قبلی سقط شدن؟از رقیق کننده های خون مثل آسپرین و انوکسا استفاده نکردی تو این بارداریت؟

آره دوتا ام قبلا سقط کردم

آسپرین میخورم ولی هیچ تاثیری نداشت و باز به خونریزی افتادم

آره دوتا ام قبلا سقط کردمآسپرین میخورم ولی هیچ تاثیری نداشت و باز به خونریزی افتادم

رفتی زیر نظر دکتر. اونا چی میگن حتما ی مشکلی هست اول اونو درمان کن بعد باردار شو💜

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
آره دوتا ام قبلا سقط کردمآسپرین میخورم ولی هیچ تاثیری نداشت و باز به خونریزی افتادم

منم ۶ تا سقط داشتم.

آسپرین به تنهایی فایده ای نداره.

الان ۳ تا بچه دارم با انوکسا

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
کاملا خدا دادی بود فکرشو نمیکردم باردار باشم دیر هم فهمیدم

از  الان برو حتما زیر نظر دکتر  

انشاءالله بعدی صحیح سالم بغلت بگیری

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
نمیدونستم اصلا چیزی به اسم آنوکسا هست فکر میکردم آسپرین کافی باشه

من سر بارداری‌هام از روزی که بی بی مثبت میشه شبی یکی تزریق میکنم و خدا رو  صدهزار مرتبه شکر  بعد از ۶ تا سقط.با همون مشکلم حل شد‌