بهارروزهای_زمستانی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2089 عنوان بدبخت شدم 389 بازدید | 19 پست ۷هفته باردارم به خونریزی افتادمچقدر این بار خوشحال بودم کلا یه هفته خوشحالیم دوام داشتآخه چرابار سوم شد اینجوری شدمیعنی امید هست جنین سالم باشه؟ 1403/04/06 | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارروزهای_زمستانی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2089 استراحت مطلق کن و برو دکتر بهت شیاف اینا بده استراحت مطلقم هر شبم شیاف میزارم
mry120m عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1966 چقد بدبخت زیاد شده تازگیایکی من مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
delnavaze عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5728 استراحت مطلقم هر شبم شیاف میزارم یعنی ۲ تای قبلی سقط شدن؟از رقیق کننده های خون مثل آسپرین و انوکسا استفاده نکردی تو این بارداریت؟ کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
بهارروزهای_زمستانی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2089 یعنی ۲ تای قبلی سقط شدن؟از رقیق کننده های خون مثل آسپرین و انوکسا استفاده نکردی تو این بارداریت؟ آره دوتا ام قبلا سقط کردمآسپرین میخورم ولی هیچ تاثیری نداشت و باز به خونریزی افتادم
delvin۱ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9431 آره دوتا ام قبلا سقط کردمآسپرین میخورم ولی هیچ تاثیری نداشت و باز به خونریزی افتادم شوهرت آزمایش نداد یه موقع ضعیف نیست؟
نجلاna عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 438 آره دوتا ام قبلا سقط کردمآسپرین میخورم ولی هیچ تاثیری نداشت و باز به خونریزی افتادم رفتی زیر نظر دکتر. اونا چی میگن حتما ی مشکلی هست اول اونو درمان کن بعد باردار شو💜 من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
بهارروزهای_زمستانی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2089 شوهرت آزمایش نداد یه موقع ضعیف نیست؟ نه آزمایش ندادیم فکر نمیکردم مشکلی باشهیه بچه سالم دارم
بهارروزهای_زمستانی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2089 رفتی زیر نظر دکتر. اونا چی میگن حتما ی مشکلی هست اول اونو درمان کن بعد باردار شو💜 کاملا خدا دادی بود فکرشو نمیکردم باردار باشم دیر هم فهمیدم
delnavaze عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5728 آره دوتا ام قبلا سقط کردمآسپرین میخورم ولی هیچ تاثیری نداشت و باز به خونریزی افتادم منم ۶ تا سقط داشتم.آسپرین به تنهایی فایده ای نداره.الان ۳ تا بچه دارم با انوکسا کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
delvin۱ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9431 نه آزمایش ندادیم فکر نمیکردم مشکلی باشهیه بچه سالم دارم اها حالا انشالله این بار مشکل پیش نمیاد اما اگ چیزی شد باردار نشو برو زیر نظر دکتر قطعا علت داره
نجلاna عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 438 کاملا خدا دادی بود فکرشو نمیکردم باردار باشم دیر هم فهمیدم از الان برو حتما زیر نظر دکتر انشاءالله بعدی صحیح سالم بغلت بگیری من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
بهارروزهای_زمستانی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2089 منم ۶ تا سقط داشتم.آسپرین به تنهایی فایده ای نداره.الان ۳ تا بچه دارم با انوکسا نمیدونستم اصلا چیزی به اسم آنوکسا هست فکر میکردم آسپرین کافی باشه
delnavaze عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5728 نمیدونستم اصلا چیزی به اسم آنوکسا هست فکر میکردم آسپرین کافی باشه من سر بارداریهام از روزی که بی بی مثبت میشه شبی یکی تزریق میکنم و خدا رو صدهزار مرتبه شکر بعد از ۶ تا سقط.با همون مشکلم حل شد کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...