2777
2789

دوستان لطفا برای مادر شدنم دعا کنید منم ذکرایی که برام معجزه کردن رو براتون میزارم 

روز چهارشنبه به نیت افزایش رزق و روزی۴۰ مرتبه سوره کوثر 

(تو روایت نوشته بودن از غیب براتون روزی میاد)

و یا ۴۰ مرتبه سوره تکاثر 

توی زندگی خودم و اطرافیانم به شدت اثر کرده 

الان به نیت حل مشگل مالی همه نی نی سایتیا افزایش روزی و روبراه شدن شرایط مالی تک تکتون ۴۰ مرتبه سوره کوثر میخونم ممنون میشم شمام دعام کنید

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم خودت تجربه داشتی

میتونم بگم واقعا از غیب برام روزی اومد مثلا چندتا وامی که گرفتنش سخت بود به راحتی برام جور شد یا مثلا مامان و مادر شوهرم خیلی چیزا بهمون میدن کلی ام قرض و اینا داشتیم حل شد 

روزهای چهارشنبه باید بخونیم؟من چند هفته فکر کنم دوشنبه ها بود تکاثر میخوندم تاثیری ندیدم ولش کردم

تکاثر رو هم دوشنبه هم چهارشنبه میشه خوند ولی من برای روز چهارشنبه تاثیر زیادی دیدم 

برا بچه دار شدن نماز استعفار بخون بعد نمازهای واجبت .

دو رکعت 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚