nazcat20 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 6927 عنوان من از خودم متنفرم 262 بازدید | 11 پست چوننننن خیلی کودن و احمقممممیه هفته پیش یه چیزی سفارش دادمامروز قرار بود بیادفهمیدم هووووو اشتباه سفارش دادم😱😱😱😱شوهرم گفت خدا وکیلی چرا انقد گیجیاصلا چرا من انقد گیجو سر به هوامنکنه کلا رد دادم 😭😭😭😭😭کسی هست مثل من؟؟؟ من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد 1403/04/06 | 17:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_پناه13 عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1123 من از تو بدترم حواس پرتم خنگم خنگم بیش از حد زیاده تمام روز سوتی میدم نمیتونم مثل یک خانم رفتار کنم😐
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3031 عیب نداره اژ اینببعد دقت کن فدات هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
عشقنینی_یار عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2571 فدا سرت پیش میاد دیگه،مگه زندگی چندمته ک اشتباه نکنی درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
nazcat20 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 6927 عیب نداره اژ اینببعد دقت کن فدات ببین اصلا دیگه شورش درامده بخدا همیشه تو مدرسهدانشگاه شاگرد اول بودم ولی الان یجوری عقب مونده شدم من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد
حـیـرآن عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 3299 منم ی کفش سفارش دادم یادم رفته بود سایز پام۳۷هستسایز۴۰سفارش دادم😐 اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3031 ببین اصلا دیگه شورش درامده بخدا همیشه تو مدرسهدانشگاه شاگرد اول بودم ولی الان یجوری عقب مونده شدم بخودت قولبده از اینببعد خوبدقتکنیبعد عملکنی هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
nazcat20 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 6927 منم ی کفش سفارش دادم یادم رفته بود سایز پام۳۷هستسایز۴۰سفارش دادم😐 منم گن سفارش داده بودم ... کوچک کوچک اصلا نگا نکرده بودم سایزشو من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد
nazcat20 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 6927 بخودت قولبده از اینببعد خوبدقتکنیبعد عملکنی نکنه من خنگم؟ من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3031 نکنه من خنگم؟ ن عژیزمحواسپرتی هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
nazcat20 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 6927 ن عژیزمحواسپرتی کلمات همیشه جا به جا میگماصلا یکارای عحیبی میکنم که نگو من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3031 کلمات همیشه جا به جا میگماصلا یکارای عحیبی میکنم که نگو باید تمرینکنی ک همیشه قبل حرفزدنیکممکثکنی بعد شمرده حرفبزنی هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.