2777
2789
عنوان

کسی بوده آنومالیش مشکل داشته باشه

159 بازدید | 4 پست

رفتم سونو انومالی گفت رشد دست و پاش کم بوده دوهفته عقبه دو جای مختلف سونو رفتم سه بار سونو شدم گفتن راهی نداره کوتوله س باید سقط کنی .کسی این مشکل و داشته بعدش بچه سالم بوده باشه؟از اون روز جهنمه دنیا برام توروخدا چیزی میدونین کمکم کنین

نمی‌دونم عزیزم ولی حتمااااا یه جای معتبر برو‌ بعضی از سونو ها فقط تن و بدن آدم و میلرزونن 

انقد خواهرم و اذیت کردن تا پای سقط هم رفت ولی گفت نگهش میدارم دنیا اومد هیچ مشکلی هم نداشت

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

نمی‌دونم عزیزم ولی حتمااااا یه جای معتبر برو‌ بعضی از سونو ها فقط تن و بدن آدم و میلرزونن انقد خواهر ...

فقط تا فردا برا سقط قانونی وقت دارم دو جا رفتم یه جا خیلی تعریفشو میکردن الان خوندم یه عده همینجا گفته بودن همین مشکل و داشتن بچشون سالم بوده استرس افتاده به جونم نمیدونم چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تا فردا برا سقط قانونی وقت دارم دو جا رفتم یه جا خیلی تعریفشو میکردن الان خوندم یه عده همینجا گف ...

من از ته دلم برات دعا میکنم بچت سالم باشه هیچی بدتر از استرس نیست برات و الان دقیقا می‌دونم چه حالی داری خدا خودش کمکت کنه نذر کن عزیزم برو‌مشهد یه سر مطمینم دست خالی برنمیگردی

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂