2777
2789
عنوان

افسردگی وهرچیزی مربوط به اون

109 بازدید | 7 پست

سلام.امیدوارم تویی که این تاپیک رو میخونی لحظه لحظه های زندگیت پر از شادی و حس سرزندگی باشه اینو عمیقاً از ته قلبم واسه تک تکتون از خدا میخوام و پیشاپیش ممنونم بابت وقتی که میذارین و در مقام انسانیت در حد توانتون کمک میکنین❤️

میخوام راجب افسردگی حرف بزنیم شاید تجربه هامون بتونه مفید باشه و کمک کنه.

حس پوچی بی انگیزگی حوصله حرف زدن با هیچکس رو نداشتن همش استرس و اضطراب داشتن 

سردردای زیاد خواب زیاد و بی انرژی بودن...

علائم افسردگیه درسته ؟

متاسفانه مدت هاست با این علائم زندگی میکنم

واقعا بدترین دوران هر آدمی افسردگیه و عدم شوق برای زندگی.خیلی سخته که بهترین روزای عمرت رو بیهوده بگذرونی و دچار روزمرگی و یکنواختی زندگی بشی...

میشه اگه تجربه ای دارین کمک کنین از کارهایی که کردین از دلایلی که باعث میشه ادامه بدین اگه دارو مصرف کردین بگید چقد موثر بوده و عوارض ندارن این داروهای ضد افسردگی ؟تو این مسیر از کیا کمک گرفتین؟روانشناس اونم با این هزینه ها آیا واقعا کمک کننده بوده؟

دوس دارم برام از چیزایی بگین که تو این شرایط سرپا نگهتون داشته در واقع از دلایلی برای زنده موندن برام بگید 🙂🌸

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

سلام گلم اول از همه برای خودت وقت بزار آهنگای شاد گوش بده برقص حتما باشگاه ثبت نام کن که خیلی کمکت میکنه بهتر بشی فکرای منفی اگه اومد سراغت ذکر بگو صلوات استغفار و با دوستای خوب وقت بگذرون انشالله هرچ زودتر از این دوره سخت بگذری عزیزم 

سلام گلم اول از همه برای خودت وقت بزار آهنگای شاد گوش بده برقص حتما باشگاه ثبت نام کن که خیلی کمکت م ...

سلام عزیزم ممنونم که بی تفاوت رد نشدی❤️

متاسفانه بشدت دایره آدمای اطرافم محدوده 

خیلی سخت با آدما ارتباط میگیرم حتی یدونه دوست صمیمی هم ندارم.

تقریباً یکسالی هست ورزش رو شروع کردم خیلی کمک کننده بود اما کافی نبود ولی هیچوقت تابحال ب روانشناس مراجعه نکردم 

بنظرتون دارو تاثیر داره؟

راستش اصلا دوس ندارم ب این دارو ها وابسته شم و یااینکه عوارضی داشته باشه 

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی برام سواله چرا هیچکس تو تاپیک هایی ک میتونه مفید باشه و آگاهی رو بالا ببره شرکت نمیکنه ولی اگر موضوع غیبت و سیاست و خانواده شوهر و این داستانا باشه تایپکا همیشه شلوغه!چرا واقعا!

سلام عزیزم ممنونم که بی تفاوت رد نشدی❤️متاسفانه بشدت دایره آدمای اطرافم محدوده خیلی سخت با آدما ارتب ...

منم مثل شما از دارو خیلی میترسیدم و فقط چند روز خوردم قطع کردم سعی کردم خودم ب خودم کمک کنم تا با دارو الان خداروشکر خیلی بهترم ولی هر ازگاهی حس غم وافسردگی میاد سراغم تا چند روز درگیرم 

منم مثل شما از دارو خیلی میترسیدم و فقط چند روز خوردم قطع کردم سعی کردم خودم ب خودم کمک کنم تا با دا ...

اره ممکنه 

محیط خیلی تاثیر داره من کلی رو خودم کار میکنم ولی باز انقد ک تنش تو خونه هست میرم تو لاک خودم 

شما از روانشناس استفاده کردین؟تاثیر داشته ؟