2777
2789

سلام دوباره اقدام کن کارت جدید با همون شماره بهت میدن.طفلی گشنش بوده🙂

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ شرایطی داره هزینه ام دریافت میکنن؟؟

احتمالا بله ولی زیاد نبست.میری بانک به متصدی میگی بهت میگه چیکار کنی احتمالا فرم مخدوشی یا گم شدن کارت بهت بده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
متصدی کدوم قسمت میشه بعدچقدرزمان میبره

کارمند بانک بهش میگن متصدی .زیاد طول نمیکشه همون روز نهایت نیم ساعت.اگر کارتتو خیلی لازم داری اطلاعاتشو داری کارت به کارت اینترنتی کن پولشو تو یه کارت دیگت تا کارت جدیدت صادر بشه

کارمند بانک بهش میگن متصدی .زیاد طول نمیکشه همون روز نهایت نیم ساعت.اگر کارتتو خیلی لازم داری اطلاعا ...

کارت بانکی من برای سپه بوداماعابربانک برای ملت بود الان باید کدوم بانک وبرم

کارت بانکی من برای سپه بوداماعابربانک برای ملت بود الان باید کدوم بانک وبرم

بانک سپه گلم