2777
2789

تاپیکمو بخونین

بخدا دیگه نای تایپ اون موضوعاتو ندارم

فقط کمک میخوام.پریروز وقت داشتیم مشاور ولی شوهراشغالم نیومدترسید گف من چرابیام و من نیاز ندارم ب دکتر و پاشو بیاخونه و ...

بعدامروز شوهرخواهرم وقت گرفته دوباره و زنگیدم ب شوهراشغالم انگار میدونست ک امروز وقت دارم واسه مشاور

فقط گوشیو برداشت پرسیدم امروز میای یا ن گف اره اره ساعت شش میام

نمیدونم ک میاد یانه

تاحالاتوهمچین موقعیتی نبودم 

نمیدونم چیا باید بگم و از کجاباید شروع کنمـ١٣سال زندگی و ١٣سال خیانتهای جورواجور رو من چجوری توی یکساعت توضیح بدم

نمیدونم اصلا چجوری باشم

میترسم ازدکوره در برم و اونم پاشه بره وسطاش

میخوام باشه و بگم خیانتاشو و کارایی ک برام نکرده و بلاهایی ک سرم اورده رو

ولی نمیدونم چیکارکنم چجوری بگم 

از کجاشروع کنم

اونم هس شاید بخواد چیزی بگه 

چیزی گف عکس العملم چی باشه

توروخدااگه کسی چیزی میدونه و سابقه رفتن پیش مشاور رو داره یا خودش سررشته داره کمکم کنه.بهتون نیازدارم حالم بده داغونم .از همتون جلو جلو ممنونم...

توی تاپیکام گفتم تقریبا همه چیو

هرچند١٣سال زندگی و خیانتو نمیشه توی چندصفحه توضیح داد عمرمو حسمو جونمو سلامتیمو روحمو فکرمو احساساتمو ابرومو غرورمو غیرتمو دادم براش

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا صبرت بده.

ایشالا که بری مشاوره وآدم بشه.خدا رو چه دیدی شاید خوب شد

به نظرم بزار مشاور سوال بپرسه.سعی کن با آرامش و بدون توهین جواب بدی.اصلا واسه بحث با همسرت نمیری اونجا 

لازمم نیست از روز اول همه چیو کامل بگی،به مرور و کم کم مشکلاتت رو مطرح میکنی

اگه همسرت داشت دروغ میگفت یا مظلوم نمایی میکرد،آرامشت رو حفظ کن.بزار کاملا حرفاش تموم بشه بعد شروع کن به توضیح 

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

اول از همه خونسرد باش.

هرچی گف سعی کن با ارامش از خودت دفاع کنی ، واقعیت ها رو بگو و از هردو طرف باشه که بتونه مشاور نظر واقعیشو بگه بعدشش هم تو یک ساعت و جلسه اول  فقط مشاور به حرف مراجعه کننده گوش میده و جلسات بعدی رو هماهنگ میکنند.

سعی کن قوی باشی و استرس نگیری که همسرت تو دلش جشن بگیرع ک ارع همه حقا برا منه .حرف دلت رو راحت بزن

البت نمیدونم قراره باهم برین جلسه اول یا تک تک باهاتون حرف میزنه وجلسه یعد باهمید .

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
میخوای رابطه تون ترمیم بشه یا قصد جدایی داری؟

میخوام خونه و زمین بگیرم ازش اما بدون زبون خوش نمیشه ازش گرفت.تاپیکمو بخونی متوجه میشی چراخواهان همچین چیزیم

و درنهایت حق طلاق و مهریه و بعدم جدا شم

بنظرم هرچی تو ذهنته رو بگو و اصلا ازش شرمسار نباش راحت بگو تا دلت خالی شه

ینی بی پرده و بی کم و کاست؟؟؟

مشاور، قاضی نیستا، بری تهش بگه همه حق با تو.دارین میرین مشکل رو حل کنین، با این دید برو

بااین دید میرم ک بگم اوکی درسته حله ولی تضمین میخوتم واسه اینده ک تکرارنشه

تاپیکتی قبلمو بخون کاملپمتوجه میشی

ببخش نمیتونم مجدد تایپ کنم اخه انقد طولانیه...صحبت ١٣/١۴سال زندگیه

خدا صبرت بده.ایشالا که بری مشاوره وآدم بشه.خدا رو چه دیدی شاید خوب شدبه نظرم بزار مشاور سوال بپرسه.س ...

مرسی از نکته مهمت عزیز

ممنونم سعی میکنم باهمه ی بهم ریختگی و استرسی ک دارم ارامشمو حفظ کنم

این ادم هرچی که بودمو ازم گرفته و ازم ی ادم داغون و استرسی ساخته

باید امروزو کنترل داشته باشم رو خودم

میخوام خونه و زمین بگیرم ازش اما بدون زبون خوش نمیشه ازش گرفت.تاپیکمو بخونی متوجه میشی چراخواهان همچ ...

تاپیکتو خوندم

متاسف شدم امیدوارم در به پاشنه خویش بچرخه برات

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اول از همه خونسرد باش.هرچی گف سعی کن با ارامش از خودت دفاع کنی ، واقعیت ها رو بگو و از هردو طرف باشه ...

فک کنم باهم میریم داخل

شوهرم همه چیو گردن میگیره

ینی جلوخونواده ک گردن گرفته فقط موضوع گوشیو گردن نمیگیره و نمیگه ک یکسالونیمه ک داره

بجاش میگه سه روزه خریدم و دارمش و ...

این حتی فکرشم اعصابمو بهم میزنه

الان ک اینو برات تایپ میکنم بخدااز شدت استرس همین کارش ب شدت دل پیچه دارم

بااین دید میرم ک بگم اوکی درسته حله ولی تضمین میخوتم واسه اینده ک تکرارنشهتاپیکتی قبلمو بخون کاملپمت ...

اخه اصلا مشاوره چنین قدرت قهریه ای نداره.

شوهرت نخواد همکاری کنه، اون هیچ قدرتی نداره.

به نیت اصلاح شوهرتم نرو.