2777
2789

خودم:

از خواب بیدار شدم صورتمو شستم 

موهامو شونه کردم 

صبحانه بچه هارو دادم وبعدم افتادم بجون خونه

چون خیلی کار نداشت خونه نیم ساعتی اوکی شد

بعد دوش گرفتم وکلی لباس برا پسر ۵ساله ام داشتم اونارو هم تو حموم شستم (خیلی وابسته ماشین لباسشویی نیستم تابستونا😂)روتینامو زدم وموهامو بافتم

رفتم باشگاه وبرگشتم

ناهار بچه هارو آماده کردم تا بخورن وخودم فقط هندوانه خوردم بعدم بساط شامو حاضر کردم

چون برای شام عدسی درست کردم از ظهر میزارم تا جا بیافته🤤

بعد هم باز دوش گرفتم و لباسای باشگاهو هم شستم

روتینانو شارژ کردم ونماز خوندم

همین الان تموم شد و. لم دادم تو اتاق جلو کولر

عصری هم میرم آرایشگاه یخورده خوشگل کنم😅

حالا شما،؟

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساعت ۱۲ پا شدم ، ناهار و گوشی ، الان میخواستم برم حموم ، یکی دیگه رفت ، منم عادتمه باید وقتی می‌خوام برم حموم تا ۲۴ ساعت قبلش کسی نرفته باشه ، پس ادامه ی روز رو تو گوشی و خوابم ، تا فردا صبح برم حموم

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔

کلی لواشک درست کردم

ماست بستم 

اشپزخونه مرتب کردم

شام پختم

ناهار داشتم

بعدش تو نی نی سایت 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بهت افتخار میکنم...تو یه زن فوق العاده ای!

عزیزمی

لطف داری😅😍

والا تابستونا که سرکار نیستم واقعا برنامم خوب نیست

موقعی که سرکارم خیلی بابرنامه تر هستم

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

صبح رفتم ی آزمایش مهم دادم هر کس این پست رو دید برام دعا کنه جوابش خوب باشه خیلی استرس دارم مشکوک ب ی بیماریم.بعدم اوپدم صبحانه بچه ها رو دادم ناهار درست کردم خونه رو مرتب کردم نماز خوندم تازه دراز کشیدم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ساعت ده بیدار شدم

قصد نداشتم بیام سرکار

دیشب خواهرم اینا مهمون بودن که بخاطر توفان و ماشینشون که خراب شد موندن خونه ما

صبحانه درست کردم

تا صبحانه اماده شد از شرکت زنگ زدن که باید برم

اسنپ گرفتم و راه افتادم

الان رسیده ام و بدخللللللللللللق هستم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم