2777
2789
عنوان

یکسال کات کردیم هر کاری بگین کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 36 پست
دست گلت درد نکنه .فقط ببخشید م تو یه روز ۱۰۰ میخونم .ساعت خاصی برای خوندنش داره .برای بازگشت کسی که ...

ببین این کلا برا حاجت رواییه من خودمم واسه مشخص شدن تکلیفم خوندم ، من حالم داغون بود شدید گفتم اگ ب صلاحم هست همچی درست بشه اگ نیست هم خودش بره هم مهرش 

هم خودش رفت و هم مهرش

الان خوشحالم ک نیست

من معمولا بعداز نماز میخونم ولی اینطوری بود شمام نیت کن بعد نماز ظهر یا مغرب و اشا بخون ، مثلا اگ ۱۰ روز نذر کردی ده روز و بعد نماز ظهر یا نماز مغرب و اشا بخونی بهتره

فرقی نداره

ببین این کلا برا حاجت رواییه من خودمم واسه مشخص شدن تکلیفم خوندم ، من حالم داغون بود شدید گفتم اگ ب ...

من نیت ۱۰۰ میخام بکنم یکباره بخونم

همه چی خوب میشه تلاش کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خدا میگ از تو حرکت از من برکت. غرورو بزار کنار. خب نمیشه بشینی منتظر دعا و یه حرکتی نزنی تا اون بت پیام بده . یجایی جلوش ظاهر شو محل کاری کلاسی با سیاست ب حرف بیارش. از طریق پیجش استوریاشو ببین خودش سمتت میاد.اگ جذبه داشته باسی فقط یه نخ بده حتما سمتت میاد . اگ شمارشو داری پیام بده. دعاها و جذبه ای ک داری کمکت میکنه  

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

ببین خدا میگ از تو حرکت از من برکت. غرورو بزار کنار. خب نمیشه بشینی منتظر دعا و یه حرکتی نزنی تا اون ...

اخه من جدا شدم چندین بار نشون دادم میخوام برگرده اما کلا انگار دلش نیست . من آدم میشناسم یادم از ۱۰۰ بار قهر یکبار فقط برگشت از من بود  بی محلی کرد که یادم نمیره کلا خودم برگردم هزار تا انگم بهم میزنه.ولی تا دلت میخواد دعا بازگشت خوندم اما اهل طلسم جادو نیست ولی هیچی برخلاف همیشه اینبار جواب نداده

همه چی خوب میشه تلاش کن 
اخه من جدا شدم چندین بار نشون دادم میخوام برگرده اما کلا انگار دلش نیست . من آدم میشناسم یادم از ۱۰۰ ...

وقتی دلش بات نباشه شاید فراموشت کرده و قیدتو زده

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

وقتی دلش بات نباشه شاید فراموشت کرده و قیدتو زده

من دلم باهاش اما اون با جایگزین کردن من قبل از اینکه جدا بشه رفت چون تا گفتم خداحافظ بدون خداحفطی رفت انگار منتطر بود از دستم راحت بشه . الانم حس میکنم براش،جادو گرفتن چون هر چی دعا براش خوندم جواب نداد برعکس قبل .این رله در مشکل من جواب نمیده مگر اینکه خودش برگرده 

همه چی خوب میشه تلاش کن