2777
2789
عنوان

آدم احساسی و شکست عشقی فقط پسر عموم

209 بازدید | 10 پست

یک دختر بود که من و دختر عموم چون همکاریم و ما با دختره چندباری ارتباط داشتیم کاری و با هم حرف زدیم از شرایط زندگی و این چیزها به پسر عموم معرفی کردیم

که آره چنین دختری هست خوشگل ،شاغل ،تحصیل کرده ،درامد خوب ، خوش اخلاق ، با خانواده ،مستقل و...

این مشکلات خانوادگی و این مشکلات شخصیم داره 

اگر رضایت بدی بریم باهاش حرف بزنیم

آشنا بشید برای ازدواج و خواستگاری اینا 

خلاصه پسر عموم گفت برید خب اگر دختر خوبی باشه و شما پسند کردید من از خدامه 

ما رفتیم با دختره حرف زدیم دختره گفت من دو هفته است نامزد کردم و دارم ازدواج می‌کنم دیگه خلاصه 

ما اومدیم به پسر عموم گفتیم که کنسله داره ازدواج می‌کنه 

پسر عموم ناراحت شد ،۲ روز رفت تو خودش، شکست عشقی خورد و...

آخه مرد تو این دخترو نه تا حالا دیدی نه حتی عکسشو دیدی نه می‌شناختی نه هیچی (به ما گفت باهاش حرف زدید رضایت داد عکسشو بیارید حتی عکسشم نشونش نداده بودیم یعنی نداشتیم)

دیگه شکست عشقی چی می‌خوری 😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر عموت ی پا حبیبه

ولی پسر عموم آدمیه حتی خاطرخواه هم داره شغل خوب ،ظاهر خوب ،سالم اهل دختر بازی و دوست دختر اینا اصلأ نیست و...

یک شرایطی و معیارهای داره این دختره به معیارهاش میخورد 

شاید با خودش میگه من چرا قسمتم نمیشه؟چند سالشه؟

پسر عموم آدمیه حتی خاطرخواه هم داره و بودن دخترهای خوبی که با زبان خودشان ازش خواستن باهاش ازدواج کنه شغل خوب ،ظاهر خوب ،سالم اهل دختر بازی و دوست دختر اینا اصلأ نیست و...

اما یک شرایطی و معیارهای داره این دختره به معیارهاش میخورد

شاید برای این ناراحت شد که یکی پیدا شد شبیه به معیارهاش و ناراحت باشه ما دست دست کردیم و دو هفته است نامزد کرده اگر زودتر می‌رفتیم شاید میشد 

پسر عموم آدمیه حتی خاطرخواه هم داره و بودن دخترهای خوبی که با زبان خودشان ازش خواستن باهاش ازدواج کن ...

آره شاید بخاطر همینه، دیده بعد از،سالها یکی پیدا شده که معیار مهمشو داره... الان با خودش میگه کو تا یکی دیگه پیدا بشه ...