2777
2789
عنوان

قبول شدگان دبیری امسال بیان

1116 بازدید | 38 پست

برای معاینات پزشکی و مراحل بعدی کلی فرم دادن پر کنیم .در فرم 1 نوشته شناسنامه همسر و پدر و فرزندان 1 تا 5 .منظور فرزندان خودمونه یا خواهر و برادرامون رو کپی از شناسنامه هاشون میخوان 

هنوز مدارکت رو تکمیل نکردی توی کارا ؟ شناسنامه فرزندان خودت رو میخواد من گزینش عقیدتی هم رفتم الان د ...

وارد کردم نوبتم فرداست .گفتم به خواهر  برادرام کپی بگم بفرستن هر کدوم یه طرف هستن .پس این فرزند خودمونه .دیگه چه مدارکی تحویل دادین ؟ سند ازدواج همه صفحاتشو ؟ اصلشم میخوان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز مدارکت رو تکمیل نکردی توی کارا ؟ شناسنامه فرزندان خودت رو میخواد من گزینش عقیدتی هم رفتم الان د ...

دختر من هنوز میگه نتیجه فرهنگیان نیومده

داره دروغ میگه؟!

حتی درصد دینی و تست هوشش هم توی کارنامه نبود؟

فقط درصدهای دروس تخصصی توی کارنامش بود

اره

کنترل مدارک من شنبه است 

چیز خاصی نمی‌خواد ، فقط همون مدارکی که توی کارا ثبت کردی رو ببر ،شناسنامه خودت و همسر و فرزند با کارت ملی ، شناسنامه پدر ، مدارک تحصیلی و مدارک امتیاز آور ، سند ازدواج و کلا هر مدرکی توی کارا ثبت کردی اصلش همراهت باشه 

دختر من هنوز میگه نتیجه فرهنگیان نیومدهداره دروغ میگه؟!حتی درصد دینی و تست هوشش هم توی کارنامه نبود؟ ...

اگر اصلا نبود یعنی کنکور فرهنگیان نداد تنها کنکور خودشو داد، نتایج چند روز پیش اومد اونایی که دعوت به ماحبه شدن یا نه ، نتایج قطعی نیومد

ای بابا کلی پول بابت ثبتنام پرداخت کرده. حتما اشتباه شده

بهش بگید دفترچه اخر کنکور رو نوشت؟ موقع کنکور اخرش دفترچه مخصوص فرهنگیان میدن، شاید شرکت نکرده! چقدر کلا دادید هزینه فرهنگیان و کنکور جدا بودن