2777
2789
عنوان

بیاید سرنوشت خالمو بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 33 پست
😕😕😕سر خودتم بیاد اینجوری بهت بگن خوشت میاد؟؟؟ زشته این حرفا واقعا

نه کسی که تو خوشی باکسیه توناخوشی هم باید باشه

باید واسه زندگیش بجنگه

من تو زندگیم سختی زیاد کشیدم ،تاجایی که همه میگفتن جداشو ولی من جنگیدم والان حسرت زندگیمو میخورن،خالش با طلاقش فقط دمشن شاد میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا چه خانواده خوبی بودن توشهر ما معروف بودن ولی.بیا...اینم از آخرش

ازدواج هندونه سربستس راس گفتن 

حتی اگ بهترینای عالمم باشه ممکنه ی اتفاق کلزندگیشو داغون کنه 

خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
چقد بد گذشته ب شوهر خالت الان کجاس چیکار میکنه چرا طلاق میخواد بگیره چیشد معتاد شدببین اگه بخواد میت ...

ولا با یه مرد دوست شد خب اخه شوهرش ادم بشو نیس

مادرشوهر خالم امد جقددد معذرت خواهی کرد چقد شرمنده شد

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

نه کسی که تو خوشی باکسیه توناخوشی هم باید باشهباید واسه زندگیش بجنگهمن تو زندگیم سختی زیاد کشیدم ،تا ...

با این حرفتون موافقم زن و شوهر باید تو سختی و خوشی با هم باشن ولی اخه شما میگی قدمش واسه شوهرش خوب نبوده یا نتونسته مدیریتش کنه آدم که نمیتونه همه جا مث دم به شوهرش وصل باشه 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

ولا با یه مرد دوست شد خب اخه شوهرش ادم بشو نیسمادرشوهر خالم امد جقددد معذرت خواهی کرد چقد شرمنده شد

الان پشیمون نشده؟ 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ازدواج هندونه سربستس راس گفتن حتی اگ بهترینای عالمم باشه ممکنه ی اتفاق کلزندگیشو داغون کنه

اخه من خانواده شوهرم خیلی باهام بدن بعد به خودم میگم

خاله آزیتام مگه اون همه خاتواده شوهرش خب نیستن

به چ دردی میخوره باید شوهرش خب باشه

بنظر من زنی که بعد ازدواج معتاد بشه خانمش هم یه جایی تو زندگیش کوتاهی کرده تا همسرش به این راه کشیده ...

نه جانم

من همسرم سیگار میکشه من سعی میکردم کنترل کنم که زیاد نشه دیشب بهم گفت اونیکه بخاد کاریو کنه میکنه خودتو اذیت نکن سر ی نخ دو نخ

بی راهم نمیگه

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...
وای باشه تو زن خوبی باش بپا شوهرت معتاد نشه بقیه زنا بدرد نخور هستن اوکی

عموی من معتاد بود و زنش ترکش داد الان نمایشگاه ماشین داره،به علاوه وسایل خانگی و یه خونه تو بهترین جای قم،اسم نمیارم چون عموم تو قم اسمشو همه میشناسن

الان پشیمون نشده؟

نه یه لاشی شده خالمو کتک میزد

مادرشوهر خالم انقد انسانه میگفت به خالم خدا لعنت کنه

پسرمو.... آزیتا من شرمندم

عموی من معتاد بود و زنش ترکش داد الان نمایشگاه ماشین داره،به علاوه وسایل خانگی و یه خونه تو بهترین ج ...

بخدا منم اگه اسم این خانواده بگم همه میشناسنش اخه خیلی خالمو کتک میزد مگه ما دخترمونو از سرراه آوردیم

پدرشوهر خالم گفت اون دیگه پسر من نیست عاقش کردم

اخه من خانواده شوهرم خیلی باهام بدن بعد به خودم میگمخاله آزیتام مگه اون همه خاتواده شوهرش خب نیستنبه ...

ببینید همیشه خوبیا یکجا جمع نشده 

شماهم نگا بزندگی خودتون گنید نه خانواده بقیه(شوهرتون خالتون) چون فقطططط خودتون اذیتین

خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
نه یه لاشی شده خالمو کتک میزدمادرشوهر خالم انقد انسانه میگفت به خالم خدا لعنت کنهپسرمو.... آزیتا من ...

خب اعتیاد عقل آدمو نابود می کنه،ما بوده تو فامیل پسررو که هیچ کس بهش امید نداشت سه ماه بستنش به تخت تو خونه تامرز مردن رفت ولی ترکش دادن والان به زندگی برگشته،کسی که معتاد میشه یه بیماره باید کمکش کرد نه طردش

نه جانممن همسرم سیگار میکشه من سعی میکردم کنترل کنم که زیاد نشه دیشب بهم گفت اونیکه بخاد کاریو کنه م ...

دقیقا چه حرفا میزنن ملت شوهر خالم که بچه نبود

بعدشم کی دوست داره زندکیش خراب بشه

عموی من معتاد بود و زنش ترکش داد الان نمایشگاه ماشین داره،به علاوه وسایل خانگی و یه خونه تو بهترین ج ...

خب عزیز دلم تو از کجا میدونی این زن برای زندگیش تلاش نکرده از دوتا متن که نمیشه قضاوت کرد بعدشم عموی شما مهم اراده خودش بوده و دوم قلبش به خانمش گرم بوده اگه اراده نداشت مطمعن باش نمیتونست ترک کنه من اینو با چشمم دیدم و لمسش کردم بارها شده که نزدیک ترین افرادم ترک کردن و دوباره نشستن پاش 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚