2821
2789
عنوان

دوست دارم از خونمون نجات پیدا کنم

367 بازدید | 19 پست

راستش زندگی با پدرومادرم خیلی برام سخت شده 

مخصوصاً مادرم 

سنم ۲۲ساله

پیشنهاد ازدواج ندارم یکی دوتا هست که اونا هم مادرم اجازه نمیده حتی شرایطش را بپرسیم

بعد من میگم بذار ببینیم شاید به من بخوره شرایطشون نمی‌ذاره و میگه تو داری خودتو واسه شوهر می‌کشی

تو خونه اتاق و فضای شخصی ندارم بین منو خواهرم تبعیض شدیدی قائل میشن 

دوست ندارم بمونم اینجا 

مادرم خیلی ایرادگیر و سختگیره 

مدام میگه هیچکس تورو نمیگیره یا ازم ایراد میگیره بهم می‌خنده بعد میگه چرا تو با ما احساس نزدیکی نمیکنی با دوستات می‌کنی

خب دوستام مسخرم نمیکنن یا دعوا نمیکنن یا ایراد نمیگیرن ازم گاهی هم ازم تعریف می‌کنن

بعدشم میگه تو هر مشکلی برات پیش اومد نباید بیای بگی خودت حلش کن 

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم چله یاسین شروع کن ب خوندن برای ازدواج

دعای هفت گره یاسین از گوگل پیداکن و انجام بده

نذر جوشن کبیر و یاسین انجام بده اینجوریه ک روزی یک آیه جوشن کبیرمیخونی. بعد اتمام آیه یک سوره یاسین میخونی. یعنی صد روز زمان می‌بره

بااین وضعیتت بهترین کار ازدواجه. البته بادام مناسب. بااین راه حل های دعایی و توسلات بهترین نتیجه رو میگیری

یک شهیدی هم هست گفته تا چهل روز برام زیارت عاشورا بخونید ب حاجتتون میرسونمتون

بهش متوسل شو.   اسمش یادم نیس از گوگل دریار. یک شهید دیگم هست مال ازدواجه. باید نذر سیب کنی براش. اسم اونم یادم رفته از گوگل دریار.   تمام اینارو من انجام دادم ازبس شرایطم سخت بود خونمون. تپ سن 17 سالگی ازدواج کردم و از زندگیم راضی ام کلی هم پیشرفت کردم ک بی شک اگر خونه پدری بودم نمیدونستم اینترنت چیه😂

💝
عزیزم چله یاسین شروع کن ب خوندن برای ازدواجدعای هفت گره یاسین از گوگل پیداکن و انجام بدهنذر جوشن کبی ...

حتی اگه خواستگار هم بیاد اجازه نمیدن بهم میگن تو نمیتونی بچرخونی زندگی رو

حتی اگه خواستگار هم بیاد اجازه نمیدن بهم میگن تو نمیتونی بچرخونی زندگی رو

اونجا دیگه دست خانوادت نیس. دست خداست.  هرچی هستی از کن ک بهتری تک دختر.  ههه. بچه سال.  بااون همه مکافات. فکرکن تا 17 سالگی رنگ گوگل و اینستا ندیده بودم.  رو پله ها میخاستم بادخترهمسایمون حرف بزنم. نمیزاشتن.  بیرون و اینا ک چ عرض کنم.  هیچچ جا.   عین یک اسیری بود زندگیم

💝

دختر جان وقتی تو زندگیت فقط ادفت ازدواج باشه درست انتخاب نمیکنی اینطوری تو میخای با اولین نفر فقط بزاری بری ، خب چرا نمیری کار پیدا کنی بری سرکار ؟ بخدا شوهر کردن اول سختیاته ، زندگی متاهلی خیلی بالا پایین داره ، العان نمیتونی با خانواده ای ک از بچگیم با هم بزرگ شدی با مادرت ک تورو بدنیا آورد کنار بیای، فکر میکنی با ی پسر از ی خانواده ی دیگه با فرهنگ دیگه راحته زندگی ؟؟؟؟؟ بخدا ما متاهلا  زندگیمون پر از چالشه .....امروز اینو حل میکنیم فردا یکی دیگه ....ب جای اینکه بشینی تو خونه هی با مامانت کل بندازی برو ی کار پیدا کن بلد نیستی برو یاد بگیر کارهنری یاد بگیر ؛ اینجوری ذهنت باز تر میشه  دیگه ام با مامانت بحثتون نمیشه ....

منم همینجوری بودم بخاطر فرار از خونه پدر ازدواج کردم ۲ سالی هست که هر چند ماه یکبار دعوای شدید و کتک ...

اول پول جمع کن بعد جداشو .بعد از،طلاق فقط پولت بدردت میخوره ‌تجربشو داشتم

اجازه کار بهت میدن؟

کار میکنم اما حقوقم کمه اصلأ حالاکه کار میکنم بازم اتاق شخصی ندارم 

با ۲۲ سال سن وسط خونه میخوابم هرکاری میکنم بقیه متوجه میشن با هیچکس نمیتونم تلفنی حرف بزنم 

چندباری با مشاور خواستم حرف بزنم تلفنی رفتم بالا پشت بوم اونم مشترک با بقیه همسایه ها

دختر جان وقتی تو زندگیت فقط ادفت ازدواج باشه درست انتخاب نمیکنی اینطوری تو میخای با اولین نفر فقط بز ...

کی گفته فقط هدف من ازذواجه؟؟ 

من فقط می‌خوام آشنا بشم باهاشون و شرایطشون بپرسم اما اجازه همونم نمیدن نخواستم فوری و به هر قیمتی ازدواج کنم 

میگن خودتو واسه شوهر میکشی

من الان میرم سرکار ولی باز هم یه اتاق و یه فضای شخصی ندارم 

واقعاً برای این همه قضاوتت متأسفم انگار من دیوونه ای چیزیم یکسره با مامانم من کل میندازم!! 

اون مدام شروع می‌کنه به ایراد گرفتن و مسخره کردن من 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز