2777
2789
عنوان

با مادر شوهر دو رو چطوری باید رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگربامادرشوهرت تنهابودین شروع کردبه حرف زدن گوشیتوبزار روصداضبط کن ...بعدابه شوهرت نشون بدهچراشماتنه ...

با شوهرم میرم بدون اونم نمیمونم اما مثلا شوهرم می‌ره کوچه یا می‌ره حیاط کار داره اون اینجوری میکنه

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           
آخه چطوری ؟ وقتی میبینم انقدر سیاست دارن

تو هم سیاست داشته باش شما هم سردی کن 

مهر طلب نباش دنبال علاقه بقیه نگرد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

وااای چقدر شبیه مادرشوهر منه🤣🤣🤣🤣کم‌محلی کن من فقط کم‌محلی میکنم بهش ولی منم مثل خودشم تو جمع و جلوی شوهرم باهاش خوبم ولی وقتی خودمون دو نفریم بهش کم‌محلی میکنم جواب سوال‌هاشو نمیدم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

عزیزم شما مهر طلبی واسه همین با اخم و تخم می‌ریزی بهم .شل کن واست مهم نباشه دوست داشته باشه یا نه .بر عکس همه من میگم یجور رفتار کن که وجدان خودت آروم باشه مهم نیس اون چجوری برخورد می‌کنه .

شوهرت چی خودش رابطه داره؟

یه کتاب خوندم به اسم چشم و همچشمی در کودکان 

نویسنده درباره حسادت دو بچه به هم گفته بود فکر کنید همسرتون یه زن جوون تر و خوشگل تر و جذاب تر از شما آورده به شما گفته شما هم دوست دارم ولی باید مواظب اونم باشم شما میبینی همسرت دست میندازه دورش نازش میکنه قربون صدقش میره الان حس شما چیه؟ بعد اون کلا بچه اول رو بعد اومدن بچه دوم درک کردم 😂😂😂😂😂

مادرشوهر و عروس هم تا حدی همینه پسرش نازت میکشه قربون صدقه میره دیگه یه خورده اذیت شده بنده خدا

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

اتفاقا باید هررررچی که گفت جوابشو در جا بدی .اون قیافه گرفت شما دو برابر برو تو قیافه.تیکه انداخت بپرس منظورتون چیه ؟خلاصه راه حل بی تفاوتی نیس ک فکر می‌کنه می‌ترسی یا فکر می‌کنه حق با اونه بدتر می‌کنه 

من خودم یکی از اینا دارم 😏

عزیزم شما مهر طلبی واسه همین با اخم و تخم می‌ریزی بهم .شل کن واست مهم نباشه دوست داشته باشه یا نه .ب ...

سفت نگیر اسی شل کن 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 شل کن سفت کن خیلی کاربردا داره انگار 🤣🤣🤣🤣🤣

یه کتاب خوندم به اسم چشم و همچشمی در کودکان نویسنده درباره حسادت دو بچه به هم گفته بود فکر کنید همسر ...

گناه این بدبخت چیه ک با هزار امید و آرزو اومده خونه اینا ؟ 

خونه خودشون عزیز خانواده بوده ک بیاد خونه یکی دیگه اذیتش کنن؟

گناه این بدبخت چیه ک با هزار امید و آرزو اومده خونه اینا ؟ خونه خودشون عزیز خانواده بوده ک بیاد خونه ...

نمیگم من خودم قبل ازدواج وقتی همکا هام از خانواده شوهر مینالیدن همش فکر میکردم چرا خب مادر شوهر هم مثل مادر من خواهر شوهر مثل خودم ولی بعد ازدواج متاسفانه فهمیدم خانواده ها و آدم ها با هم خیلی متفاوت هستن و بعضی ها اونقدر تو بدی های تولدشون غوطه ورن که حسن و سادگی رو باور ندارن و همه چیز رو به چشم بد میبینند ولی کاری از دستت بر نمیاد آدم هاکه تغیر نمیکنند اجازه دخالت هم مرد میده بهتر اینه قبل ازدواج خیلی پخته باشی و مثل من ساده لوحانه فکر نکنی همه خوبند وقتی تو خوبی