2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت شمام بخیر

ووووووویی ننه ام وای،چ باکلاس  

ما اینجا جز تاپیک های سرکاری و غیبت و غلام نصاب و.. دیگه تاپیک نداشتیم

ب تاپیک مفید عادت نداریم  

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

سلام دوستان عزیز .

درمان‌های "واریس عنکبوتی" معمولاً به بهبود ظاهر رگ‌های واریسی کوچک و سطحی روی پوست کمک می‌کنن. اینجا چند روش اصلی برای درمان واریس عنکبوتی رو برایتان توضیح می‌دهم:

1. اسکلروتراپی (Sclerotherapy)
چی هست؟ تزریق محلول خاص به داخل رگ‌های واریسی که باعث بسته شدن و از بین رفتن اون‌ها می‌شه.
نتیجه؟ رگ‌های واریسی به مرور زمان محو می‌شن.
نکته مهم: بعد از درمان، پوشیدن جوراب واریس و پیروی از دستورالعمل‌های پزشک مهمه.
2. لیزر درمانی (Laser Therapy)
چی هست؟ استفاده از لیزر برای از بین بردن رگ‌های واریسی سطحی.
نتیجه؟ رگ‌ها به تدریج از بین می‌رن و پوست صاف‌تر می‌شه.
نکته مهم: ممکنه نیاز به چند جلسه درمانی باشه و بهتره از تماس مستقیم با آفتاب خودداری کنی.
3. لیزر داخل وریدی (Endovenous Laser Therapy - EVLT)
چی هست؟ لیزر به طور مستقیم داخل رگ‌های واریسی استفاده می‌شه.
نتیجه؟ رگ‌ها به تدریج بسته و جذب می‌شن.
نکته مهم: بعد از درمان نیاز به استراحت و پوشیدن جوراب واریس هست.
4. درمان رادیوفرکانسی (Radiofrequency Ablation)
چی هست؟ استفاده از امواج رادیوفرکانسی برای گرم کردن و بستن رگ‌های واریسی.
نتیجه؟ رگ‌ها به تدریج از بین می‌رن.
نکته مهم: بعد از درمان، مراقبت‌های پس از عمل رو رعایت کن.
نتیجه‌گیری
این روش‌ها می‌تونن به بهبود ظاهر واریس عنکبوتی کمک کنن. همیشه با یه پزشک متخصص مشورت کنید تا بهترین روش برای شرایطتان را پیشنهاد بدهد و دستورالعمل‌هایش را دقیق رعایت کنید.

دوستدار همگی ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک.

سلام رگای ریز ریز کل پام دارهزیاد مشخص نیستنحالا نمیدونم واریس یا ن

سلام گلم

منم قسمت بغل ران پا رگ های خیلی ریز قرمز رنگ هستن 

برا تو چی؟ کجای پات؟ 

بهش میگن رگ عنکبوتی چون خفیف و کوچک