2777
2789
عنوان

خانمایی که خونه اجاره کردید یه حظه

233 بازدید | 14 پست

خانمای گل 

یه مساله ذهنمو درگیر کرده

ماه آخری که داخل یه خونه هستید 

مگه نباید صاحب خونه مقداری از پول رهن خودتون رو به عنوان بیانه بده ببرید بدید به صاحب خونه و خونه ی جدید؟

تقریبا چه موقع باید این پول رو بده؟

باقی پول رو چه موقع از ماه بده؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

بعضیا تا خونه رو تحویل نگیرن پول رو نمیدن

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خونه جدید پیدا کنیم اگر تا موعد خیلی مونده باشه یک مبلغ جزیی میدین به بنگاه حالت بیعانه که خونه برای شما باشه حدود یک هفته مونده به پایان قرارداد یک مبلغی از رهن خونه رو بهتون پس میدن که شما بدین به صاحبخونه جدید و بقیه رو موقع تخلیه خونه بهتون پس میدن

مونده به آدمش بعضیا تا خونه رو تحویل نگیرن پول رو نمیدن ولی بعضیا حتی کامل پول رو میدن قبل از اینکه خونه رو تحویل بگیره

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

تقریبا یک سوم رهنو وقتی خونه پیدا کردید میدن که بدید به خونه جدید بقیشم روزی که خونه رو تحویل دادید میدن، البته این یک سوم رو نمیدونم زوریه یا نه ما هرجا بودیم بهمون دادن، البته ماه آخر نیست در حد یکی دو هفته قبل تحویل خونه