2777
2789
عنوان

اسم دختر که به همتا بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3732 بازدید | 67 پست
بابااااا استارتر لعنتی قورچم دراومد جد و آبادم اومد جلو چشم اینقدر اسم گفتم حداقل بگو دستت بشکنه دی ...

😁دستت درد نکنه واقعا میدونی ما تو روستاییم اسم عجیب غریب بزاریم مسخرمون میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپادانا اسمه؟

آره اسم دختر دایی من آپاداناست 

به بخاطر تالار های ستون دار تخت جمشید که بهشون میگفتن آپادانا گذاشتن

بعدها که من کتاب تاریخ هخامنشیان رو خوندم توی جلد نهم کتاب وقتی که اسکندر از مقدونیه حمله می‌کنه و کتاب هارو می‌بره و قصرها رو به آتش می‌کشه 

و می‌ره که بلاد دیگری رو هم فتح کنه اما بعد از هشت سال میمیره 

و سلوکوس رو جانشین خودش در ایران بر تخت می‌ذاره 

سلوکوس عاشق یک دختر ایرانی میشه به اسم آپاما که نوه ارشک هست و خانواده و طایفه بسیار بسیار وطن پرستی هستند

اینها بعد از اینکه ازدواج میکنن این طایفه در قدرت نفوذ می‌کنه و سلوکیان رو کنار میزنن و سلسله اشکانیان رو روی کار میارن 

حاصل ازدواج سلوکوس و آپاما میشه دختری به نام آپادانا 

از قضا اردوان پنجم هم که در شاهنامه اومده و آخرین پادشاه اشکانیان بوده از نوادگان آپاداناست

ببخشید پرحرفی کردم😑😑😑

آره اسم دختر دایی من آپاداناست به بخاطر تالار های ستون دار تخت جمشید که بهشون میگفتن آپادانا گذاشتنب ...

چه جالب بود🙂😍

خواهش میکنم عزیزم نه اتفاقا من تاریخ و شاهنامه و اینارو خیلی دوست دارم

چند وقته دو جلد نثر شاهنامه خریدم میخوام بخونم

خوب کاری کردی گفتی🥰🌺

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛