2777
2789

ایشون ۲۷سااشه و تازه معلم شده فقط یه پراید داره 

من ۲۴و خب به اندازه خودم دارم 

میدونم آینده ای نداریم شاید باایشون بتونم ۱۵ سال دیگه خونه بخریم    هرطوری فکر میکنم اگه باهاش باشم قراره برم زیر قسط و قرض درحالی که خونه پدرم تو رفاه کاملم و همه چی دارم 

نمیتونممممممم جدا شم  چی بگم بهش؟؟؟؟بعد این همه عشق و عاشقی؟؟؟ برای خودنمایی سختههههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما همونی نبودی ک دو دل بودی گفتی پسره قدش کوتاه. میخوای بهش جواب منفی بدی؟؟؟

اره ارههههه    دوسش دارما   ولی همه این مشکلات باهم هست 

قد کوتاه  وضع مالی بد        من چه غلطی کنم؟؟؟؟انقدر دوسم داره حس عذاب وجدان دارم    البته خودمم عادت کردم بهش

اره ارههههه دوسش دارما ولی همه این مشکلات باهم هست قد کوتاه وضع مالی بد من چه غلطی کنم؟ ...

فکر کنم تو بیشتر بهش وابسته شدی تا دلبسته

دودلی.. بدرد نمیخوره این ازدواج ... پسر بیچاره رو علاف خودت نکن محترمانه بگو بابام مخالفه منم نمیتونم رو حرفش حرف بزنم و تمام

اره ارههههه دوسش دارما ولی همه این مشکلات باهم هست قد کوتاه وضع مالی بد من چه غلطی کنم؟ ...

چرا بعد این همه وقت به این نتیجه رسیدی الان ایشون عاشق شما شده از یه طرف بمونی و دلت راضی نباشه ازارش میدی و مسئولی ازونورم یهو ول کنی بری در قبالش مسئولی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

عذاب وجدان!؟

اووووه نه، اصلا اصلا ادامه نده

سریع کات کن  که اونم کمتر آسیب ببینه

این بالاترین لطفیه که هم به خودت میکنی هم به اون

یه تاجی

رابطه با آدم بلاتکلیف این شکلیه دوستان، وارد رابطه میشه بهت عشق و امید میده بعد نقش آدم دلسوز رو بازی میکنه که صلاح تو رو بهتر از خودت میدونه و نمیخواد بهت آسیب بزنه و…

چرا قبل شروع رابطه به این مسائل فکر نمیکنی؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

آینده ای از لحاظ مالی نداشتین؟؟؟؟سخت نبود؟

خونه و ماشین داشت ولی از لحاظ مالی تو ی سطح نبودیم و خیبی پایینتر بودن 

منم فکرامو کردم ادم تجملاتیم و چند وقت دیگ قطعا ب مشکل میخوردیم الان ناراحت جداییم باشم بهتره تا بعدها هرروز جنگ اعصاب داشته باشیم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
فکر کنم تو بیشتر بهش وابسته شدی تا دلبستهدودلی.. بدرد نمیخوره این ازدواج ... پسر بیچاره رو علاف خودت ...

دقیقااا شرح حالم همینه    خدا کمکم کنه بتونم کات کنم  خدا کنه پیام نده گریه و زاری  من دلم بسوزه    بلاکش میکنم