2777
2789
عنوان

شب موندن تو دوران عقد

952 بازدید | 16 پست

بچه ها شما دوران عقد خونه ی هم دیگه میمونین؟یا کار بدیه؟

من چار پنج ماهه عقد کردم تا حالا نه من شب خونه اونا موندم نه شوهرم خونه ما

حتی اگه خونه دوستامونم بریم دسته جمعی باشبم شوهرم نمیمونه میگه تو عقد خیلی زشته عروس و دوماد جایی بمونن😐به نظر شما زشته؟

من پلم میخواد باهم بریم سفر بیشتر پیش هم باشیم خونوادمم اجازه میدن ولی اون میگه جواب خونوادمو چی بدم بگم شب کجا بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب این چیزا بستگی به خودتون داره 

مثلا من عقدم شوهرم مستقله خیلی کم میرم خونه خودمون یه سال و خورده ای هست که عقدیم من تو این مدت سه چهار ماهش خونه خودمون بودم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

ما از اونجایی که عقدمون سه سال و خورده ای طول کشید دیگه خانواده ها رسما بیخیالمون شدن😂بعد چون فامیلم بودیم من قبل از ازدواجم میرفتم خونشون میموندم 😂دوران عقد من اخر هفته ها کامل خونه مادرشوهرم بودم بعدشم که یه تایمی میرفتم خونه مجردی همسرم که تو یه شهر دیکه بود میموندم کلا خانواده مشکلی نداشت😂

ولی شوهرم یکبار به زووور موند خونه ما میگفت خجالت میکشم😂🤷‍♀️هروقت بابات شب کار بود میام

بد و وخوبش بستگی به فرهنگ خانواده داره بعضی ها میگن اشکال نداره بعضی ها میگن داره خانواده من میگفتن اشکال داره نه من میموندم و نه شوهرم وگرنه کار بدی نیست اگه طرز فکر خانواده شوهرتون هم باشما یکی باشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خوب این چیزا بستگی به خودتون داره مثلا من عقدم شوهرم مستقله خیلی کم میرم خونه خودمون یه سال و خورده ...

خب ماهم خونه داریم ولی کلا شوهرم میگه هرکی شب بابد خونه خودش باشه

ینی شما تو دوران عقد هیچ وقت پیش هم نبودین شبا؟

نه نبودیم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪