2777
2789
عنوان

به مامانم میگم مریضی اومده شمال من نمیام مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 24 پست
اینکه یه پشس، اینایی که امارات و عمان و...بودن و برگشتن داشتن

تو ایران هم هست پشه ش ،تو جاهایی که مرطوب و شرجیه بیشتر مث شمال و جنوب ،

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تب دنگی برای کسایی که پرسیدن شیش استان اومده یکیش مازندرانه

ما سمت اینور رفته بودیم‌رشت زیباکنار فومن‌ماسوله قلعه الانم‌ کاملا سالمیم.هم دریا رفتیم هم جنگل و هم کل وعده غذاییمون بیرون بود.بچه کوچیکم داشتم تو دریا و‌رودخونه‌و‌ساحلم‌مدام بودیم.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
هرچه سریعتر خودتو به یه روانپزشک نشون بده و راجع این افکار بیمارگونه ات حتما صحبت کن ❤️

افکار بیماگونه چی میگم انشالله صدسال عمر کنه ولی من برای سلامتمون نگرانم میگم نریم تو چی میگی اخه

ما سمت اینور رفته بودیم‌رشت زیباکنار فومن‌ماسوله قلعه الانم‌ کاملا سالمیم.هم دریا رفتیم هم جنگل و هم ...

خداروشکر که سالمین ولی من میترسم دست خودم نی

تو ایران هم هست پشه ش ،تو جاهایی که مرطوب و شرجیه بیشتر مث شمال و جنوب ،

ما جنوبیم خداروشکر خبری ازش نیست. فقط گفتن یکی دو نفررکه از خارج برگشته بودن شهرمون ، اونا داشتن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خداروشکر که سالمین ولی من میترسم دست خودم نی

ببین من‌حتی ی بنر ندیدم در این باره اونجا.منم اتفاقا قبلش میگفتم وای بچه دارم نرم فلان.اما وقتی رفتم دیده ن هیچ خبری نیست.زیادی شلوغش کردن.میگم جاهایی که ما بودیم هیچ خبری نبود.ویلامونم دقیقا تو حیاطش باغ بود‌پر درخت و‌گلو اینچیزا اما خداروشکر چیزی نبود

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

دوستانی که تعجب کردین این بیماری در حال شیوعه،همون روزی که پشه بگزه مشخص نمیشه تا یکهفته بعد معلوم میشه ،اسم دیگه بیماریش تب استخون شکنخ اتقدر که سخت و دردناکه همراه خونریزی زیرپوستی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دوستانی که تعجب کردین این بیماری در حال شیوعه،همون روزی که پشه بگزه مشخص نمیشه تا یکهفته بعد معلوم م ...

والا من میگم نریم خطرناکه چرا باید جونمون به هطر بندازیم یارو نوشته افکار مریضگونه داری برو روانپزشک😐🤷🏻‍♀️

منم گفتم پدر مادرم اناشلله صدسال عمر کنن ولی چه ربطی داره

والا من میگم نریم خطرناکه چرا باید جونمون به هطر بندازیم یارو نوشته افکار مریضگونه داری برو روانپزشک ...

اره میفهمم چی میگی دوستمون میگه ما چیزی ندیدیم آخه شمال کلا پر از جک و جونور ه طبیعتش اینجوریه چه جوری میخوان این پشه رو بین اونا تشخیص بدن،حتی تو اخبار اوجده آب زیر گلدونی ها رو خالی کنیین،چون این پشه تو آب های راکد تخم‌گذاری میکنه