2777
2789
عنوان

خطای سونوی ان تی

630 بازدید | 42 پست

۱۲ هفته و ۵ روز رفتم سونو 

گف دختره

نگفت چند درصد و احتمالا و فلان و بیسار 

مستقیم گف دختره

اما تو برگه زده احتمالا دختر 

بنظرتون ممکنه اشتباه شده باشه ؟

برا خودتون یا اطرافیان تون تو سالهای اخیر جدیدا پیش اومده ؟

دوتا دختر دارم دوس داشتم سومی پسر شه

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش پسر میخواستی لااقل ای وی اف میکردی 

اره ممکنه خطا کرده باشه 

۱۶ هفته برو سونو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

جای معروفی رفتی؟

نسبتا 

البته گفت مثانه ت خالیه 

گفتم اگه لازمه برم بیرون دوباره نوشیدنی بخورم بیام 

چون چربی شکمی هم دارم گفتم درصد خطا کمتر بشه 

گف ن حالا فعلا بشین ببینم چی میشه 

بچمم خیلی کم تکون خورد 

به نسبت تجربه دوتا حاملگی دیگم که ان تی رفتم دکتر شاکی بود از شدت وول خوردنشون این اصلا تکون نمی‌خورد

فقط دهن شو باز و بسته میکرد 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
نسبتا البته گفت مثانه ت خالیه گفتم اگه لازمه برم بیرون دوباره نوشیدنی بخورم بیام چون چربی شکمی هم دا ...

ای خدا عزیزممم 😍

میدونی انتی زیاد دقیق نیست انومالی جنسبت رو دقیق میگه و خیلیا شنیدم تو انتی جنسبت رو جا ب جا گفتن

کاش پسر میخواستی لااقل ای وی اف میکردی اره ممکنه خطا کرده باشه ۱۶ هفته برو سونو

شوهرم به هیچ عنوان موافق رعایت تغذیه برا تعیین جنسیت نیست چه برسه به ای وی اف

میگه چرا برم بگم دخترا رو بریز دور پسرا رو بذار داخل رحم 

این مصداق همون زنده به گور کردن دخترا تو عصر جاهلیت 

از وقتی فهمیده سومی هم دختره انقد خوشحاله و صد برابر بیشتر قبل به دوتا دخترام محبت می‌کنه 

و روزی چنتا متن از دختر داشتن برام می‌فرسته 

هی از خوبیای چنتا دختر داشتن میگه 

موافق این کارا نیس عزیزم 😔

اول اینکه ان تی قطعی نیست و اشتباه درش زیاده بعد شما که دوتا بچه داشتی نباید ریسک میکردی برا سومی که ...

🙃🥲

شوهرم به هیچ عنوان موافق رعایت تغذیه برا تعیین جنسیت نیست چه برسه به ای وی افمیگه چرا برم بگم دخترا ...

مبارک باشه عزیزم 

حالا من باردارم‌

پارسال سر ژنتیک سقط کردم 

دارم دعا میکنم دختر بشه 

دکتر پارسال گفت اگه دختر بشه سالم اگه پسر بشه ناقص 

ژنی دارم که روی،پسر تاثیر داره 

یه پسرم دارم مادرزادی مشکل داره 

اگه پسر بود باید بندازم باز 

خیلی سخته برا مکم دعا کن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مبارک باشه عزیزم حالا من باردارم‌پارسال سر ژنتیک سقط کردم دارم دعا میکنم دختر بشه دکتر پارسال گفت اگ ...

عزززیزمممم😓🥺بگردمت الهی 

ان شالله خدا بهت دخترای سالم و صالحی بده 

برا خدا که کاری نداره حتی معجزه کنه پسرای سالمی هم بیاری 

حالا ناراحت نباش ان شاء الله که صلاح باشه و پسر باشه اما اگر نبگد خدایی خواستی چهارمی بیاری فقط ای و ...

نه دیگه آخرین کوپنم بود 

سزارینی هستم و چسبندگی دارم چهارمی در کار نیست 

برا همین دوس داشتم آخرین شانسم پسر شه

عزززیزمممم😓🥺بگردمت الهی ان شالله خدا بهت دخترای سالم و صالحی بده برا خدا که کاری نداره حتی معجزه ک ...

قربونت عزیزدلی ❤️

شوهرم به هیچ عنوان موافق رعایت تغذیه برا تعیین جنسیت نیست چه برسه به ای وی افمیگه چرا برم بگم دخترا ...

الهی قرررربونت برم چه شوهرخوبی داری مثل شوهرمنه سه تادختر دارم چهارمی هم که گفتن دختره هزاربار شکرخدا گفت قدراین شوهروبدون عزیزم اتفاقادخترخیلییییی بهتراز پسره من دامادهم دارم  خیلیییییی شوهرم دختردوست داره

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍