۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
قشنگه و منم دوس دارم ولی اطاراف ما شاید مسخرش کنن بخاطر همین اصلا رو بچم نمیزارم😐
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
قشنگه و منم دوس دارم ولی اطاراف ما شاید مسخرش کنن بخاطر همین اصلا رو بچم نمیزارم😐
میدونی من اوایل رو ایمای دیگه فکر میکردم ولی چون یه بار لکه خون دیدم و اینکه سابقه یه دونه سقط داشتم نذر کردم اگه بچم سالم به دنیا بیاد یا اسم یکی از اماما یا لقبشونو بذارم نورا هم یکی از لقب های حضرت فاطمه است
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
میدونی من اوایل رو ایمای دیگه فکر میکردم ولی چون یه بار لکه خون دیدم و اینکه سابقه یه دونه سقط داشتم ...
میگم ک اسم خیلی قشنگیه خدا قبول کنه نذرتو بچتو هم حفظ کنه انشاالله. میدونی ترکا به نوره(واجبی) میگن نورا بعد اگ مثلا این اسمو بزاریم مسخره میکنن شما ک ترک نیستی خب چ ایرادی داره خیلیم قشنگه😍
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
میگم ک اسم خیلی قشنگیه خدا قبول کنه نذرتو بچتو هم حفظ کنه انشاالله. میدونی ترکا به نوره(واجبی) میگن ...
من نه ولی مامانم ترک تبریزه