2777
2789
عنوان

اصفهانی وفولادیی هست نی نی سایت

121 بازدید | 9 پست

دیرور عصری دعوت جشن غدیر بزرگ بودیم تا آخرای شب.توی یه ورزشگاه فوتبالی چند هزار نفری همه با خانواده بودن .خب پرسنل فولاد مبارکه اصفهان بودن همگی و جشن باشکوهی بود...

به پرسنل فولاد میگن بچه های خدا ...چون حقوق بالایی دارن حالا موندم  خواهرم  در حال آشنایی برا ازدواج تا زن بچه خدا بشه، خوبه، یا نه. چون شنیدیم پرسنل فولاد تا دوتا زنم دارند شما چه نظری میدین به این وصلت.!!!🤔🤔🤔

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی خدا رو تا حالا نشنیده بودم ولی واقعا حقوق پرسنل فولاد مبارکه خوبه.بهشون میرسن

شما اصفهان هستین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به عنوان همسر یه فولادی به شخصه خیلی راضی هستم😁 دیگه مهم اخلاق خود طرفه. هول باشه چه شاه باشه چه گد ...

ببخشید میپرسم حقوقشن بالای ۱۵۰تومنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید میپرسم حقوقشن بالای ۱۵۰تومنه

نه ما فولاد اصفهان نیستیم. از زیر مجموعه های اون جاییم تو یه شهر دیگه ولی خب تو همین منطقه ای که هستیم شرکت فولاد از همه شرکت های معدنی دیگه بیشتر به کارمنداش میرسه و همه مردم هم اینو میدونن. 

نه ما فولاد اصفهان نیستیم. از زیر مجموعه های اون جاییم تو یه شهر دیگه ولی خب تو همین منطقه ای که هست ...

آخه ماهم از استانی دیگه بودیم . آشنای ما هم از شهر خودمون اصفهان ساکنه دعوتمون کرده بودن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه ماهم از استانی دیگه بودیم . آشنای ما هم از شهر خودمون اصفهان ساکنه دعوتمون کرده بودن.

خب به نظرم یکم رفت و آمد کنین با اون بنده خدا. بشناسینش. اگه آدم درستی باشه که خیلی کیس مناسبیه برای ازدواج.