2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت روز هفت انتقال

2152 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من امروز ۷ انتقالمه 

دیروز و امروز  بی بی چکم مثبت شد 

یعنی واقعا حاملم😭😭😭

کسی بوده آنقدر زود هاله بندازه؟ 

زندگی داشتن چیزهایی که دوست داریم نیست...زندگی دوست داشتن چیزهایی است که داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره صبر کنی تا موعدت ، آخه الان اثر آمپول hcg هست که بهت زدن

من آمپول نزدم

زندگی داشتن چیزهایی که دوست داریم نیست...زندگی دوست داشتن چیزهایی است که داریم....
خداروشکرررررمن روز سوم انتقالمکاش منم زود برسه روز هفتمم

انشا... عزیزم نی نی تو بغل بگیره

بسلامتی گلم ان‌شاالله نی نیتو بسلامتی بغلش بگیری

انشاا... گلم

چنبار تا الان هی بتام پایین اومده

وای برا منم دعا کنین امروز میرم بتا۳روز پیش بیبی چکم هاله انداخت الان زدم ببینم پررنگ شده هیچی ننداخ ...

انشاا... گلم خبر خوشتون    و  امروز بدین اینجا

وای برا منم دعا کنین امروز میرم بتا۳روز پیش بیبی چکم هاله انداخت الان زدم ببینم پررنگ شده هیچی ننداخ ...

هالتون پر رنگ بود؟