2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلیقه من این اسم هاست اما قرار نیست کسی بزاره 

ایران شهرزاد نفس آناهیتا نجلا آناهید 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
انقد اسمای قشنگ گفتید دلم خواست حامله بشم😂♥️

منم بیا باهم حاملع شیم 

اصلا ا زندگی خستع شدم میخام حاملع شم

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
شهرزاد و نجلا هم خیلی قشنگه.معنی نجلا چیه؟

فک کنم دختری با چشمانی زیبا 

منم دوست دارم..اما خیلی میترسم مسئولیت سنگینیه 😅 بعدشم باید خوراکیامو باهاش شریک بشم 😂

من شوهر هم ندارم چ برسه ب بچه 😂 ولی دلم میخاد یک دختر بیارم قبل از مردنم حس مادر شدن و بچشم🙃