2777
2789

یهو بزرگ شی ، عوض شی ؟ 

می ارزید؟ 

اینجام تا به تجربه هاتون گوش کنم و باهاتون همزاد پنداری کنم ...

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام

متاسفانه خیییلی آدم کینه ای شدم اصلا خودمو با همچین شخصیتی دوست ندارم برعکسش قوی شدم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خیییلی آدم کینه ای شدم اصلا خودمو با همچین شخصیتی دوست ندارم برعکسش قوی شدم

منم ...

حس میکنم قلبم از سنگ شده 

اما حداقل آسیب نمیبینم 

واسمون خوشحال و متاسفم🫂

اتفاقای خیلی زیادی توزندگیم افتاده تاازادمی که بهش میگفتن پخ گریه یمکرد تبدیل شدم به ادمی که تواوج غصه ام گریم نمیاد ولی مهم ترینش به دنیااومدن پسرم مریضیش وجریاناتش بود که دوباره به زندگی برگشت

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
اتفاقای خیلی زیادی توزندگیم افتاده تاازادمی که بهش میگفتن پخ گریه یمکرد تبدیل شدم به ادمی که تواوج غ ...

درک میکنم 

منم دیگه گریه نمیکنم 

سلامت باشه پسرتون

اتفاقی افتاد که باعث شد دیگه به هیچکس اهمیت ندمو خودمو تو اولویت بزارم ولی بخوام روراست باشم نه نه اصلا نمی ارزید چون هنوزم اثار جسمیشو دارم شاید یه زخم خوب شه ولی جاش میمونه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍