2777
2789
عنوان

مادر

38 بازدید | 3 پست

از وقتی خودم مادر شدم از مادر خودم بیشتر بدم.اومده ،از بچگی تا الان که 28 سالمه همش باهم جنگ و دعوا داریم  نمیتونم ببخشمش بلد نیست مادری کنه حسودیش میشه بابام بهم محبت میکنه چیکار کنم ،مشاوره هم هزینه زیادش نمیتونم برم کسی بوده مثل من واقعا حس بدیه خیلی فرق میزاره بین بچه هاش 

من ازمامانم بدم نمیاد ولی اصلا برام مامان خوبی نبود وقتی بچه بودم مریض بود همش میخوابید منوکتک میزد هیچوقت نشد ازمدرسه بیام غذاآماده باشه یاخونه تمیز هیچ خواهربرادری ام نداشتم که حداقل وقتموبااونا بگذرونم 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
من ازمامانم بدم نمیاد ولی اصلا برام مامان خوبی نبود وقتی بچه بودم مریض بود همش میخوابید منوکتک میزد ...

نمیدونم هرکاری میکنم که بدیاشو چشم پوشی کنم نمیشه،همش دلمو میشکنه،نمیگم منم مقصر نیستم ولی وقتی گریه میکنم پیشش بجای همدردی داد میزنه کفر میگه خیلی تنهام واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم هرکاری میکنم که بدیاشو چشم پوشی کنم نمیشه،همش دلمو میشکنه،نمیگم منم مقصر نیستم ولی وقتی گریه ...

منم امشب تنهاییمو خیلی عمیق ترازهمیشه حس کردم ولی خب نمیشه کاریش کرد دیگه زندگی کم کم به آدم یادمیده که خودت باید از پس خودت بربیای 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙