2777
2789
عنوان

حس بدی ازش میگیرم چیکار کنم

289 بازدید | 23 پست

من دلم نمیخواد رو کسی عیب بذارم چون طبیعتا خودمم عیب دارم

ولی میشه بگین اگه جای من بودید چیکار میکردید؟ 

۵ ساله باهاش دوستم و رفیقمه از دبیرستان 

هم روزای خوب داشتیم هم روزای بد 

اما از همون سال اول همش منفی بافی میکنه، انرژی منفی میده اوایل شدتش کم بود میگفتم خب طبیعیه اما الان تا جایی رسیده که میاد خودشو باهام مقایسه میکنه و میگه چرا من مثل تو نیستم ؟:/ 

و من خیلی حس بدی میگیرم 

هیچ وقت نشده از شادی هاش برام بگه ، همش از ناراحتی و اینا 

جدیدا ازش زده شدم دلم نمیخواد حتی جواب پیامشو بدم 

بنظرتون طبیعیه یا من حساس شدم ؟ 

و اینکه جای من بودین چیکار میکردین؟ 

( مرسی)

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام

از این فرد دوری کن

خودم مشابهش تجربه کردم

شده بودم منبع تخلیه احساساتش...تماس می‌گرفت دو ساعت حرف میزد...دانشگاه قبول شد انگار ن انگار منی وجود داشتم سرگرم دوستای جدیدش شد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولویت خودتی

من دوستی داشتم شب و روز حرف میزدم حالش خوب شد

کارش ک تموم شد منو یادشم نمیاد

اگه حالتو بد میکنه دوری کن

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

از این فرد دوری کنخودم مشابهش تجربه کردمشده بودم منبع تخلیه احساساتش...تماس می‌گرفت دو ساعت حرف میزد ...

چجوری باهاش کات کنم؟ 

ایده ای چیزی داری؟ 

حس میکنم اینم بره دانشگاه اینجوری میشه ولی من حتی با وجود اینکه دانشجو ام ترکش نکردم دلم سوخت

بنظرت یهویی کات کنم یا کم کم ؟ 

مرسی نظر میدی 

عزیزم جای شما باشم ارتباطمو باهاش به بهونه ای کم یا قطع میکنم...منم تو دوران دانشگاه همچین دوستی داشتم...انقدر از سختیاش گفت منم مثل خودش افسرده کرد نتونستم درسمو خوب بخونم حیف واقعا🥲مشکلاتم انقدر به چشمم بزرگ اومد که تقصیرش همون دوستم بود دیگه به خودکشی فکر میکردم..

با پدرو مادرم دعوا میکردم...بعد دانشگاه خودش ازدواج کرد خوشبخت شد خداروشکر ارتباطشو با من قطع کرد😅منم کم کم حالم خوب شد

☔️⛈️🌈
اولویت خودتیمن دوستی داشتم شب و روز حرف میزدم حالش خوب شدکارش ک تموم شد منو یادشم نمیاداگه حالتو بد ...

بنظرت چجوری باهاش کات کنم؟ 

یهویی یا کم کم ؟ 

بنظرت چجوری باهاش کات کنم؟ یهویی یا کم کم ؟

دیگه بنظرم جواب نده و بهونه بیار هی

کم کم خودش تموم میشه

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

خب یکم بهش انرژی مثبت بده و بعدشم سکوت کن بزار حرف بزنه و هیچی نگو کم‌کم خودش متوجه میشه

یه ساله دارم همین رفتار که شما میگین رو انجام میدم

بازم ادامه بدم ؟

چجوری باهاش کات کنم؟ ایده ای چیزی داری؟ حس میکنم اینم بره دانشگاه اینجوری میشه ولی من حتی با وجود ای ...

راستش عزیزم بعد نظر دادنم یه حس غداب وجدانم گرفتم ک نکنه طرف شما اینطور نباشه نکنه واقعا آدمی باشه که غماش زیاده...و اینکه همه مثل هم نیستن اون همکلاسی من بی معرفت بود دیگ...

اما اینو بگم خودتو روح روانت اولویتی...من نتونستم کنارش بزارم چون به شدت آدم مهربونیم..

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
عزیزم جای شما باشم ارتباطمو باهاش به بهونه ای کم یا قطع میکنم...منم تو دوران دانشگاه همچین دوستی داش ...

آخه منم سال کنکورم از بس از بدبختیاش واسم میگفت و وسط درس خوندن یهو زنگ میزد و هی میگفت و میگفت از هدفم دور شدم اما واقعا دلم میسوخت و نه گفتن بلد نبودم .

بنظرت یهویی باهاش کات کنم یا کم کم ؟

راستش عزیزم بعد نظر دادنم یه حس غداب وجدانم گرفتم ک نکنه طرف شما اینطور نباشه نکنه واقعا آدمی باشه ک ...

همین حس باعث شده پاش بمونم اما هر چی صبر کردم سعی نکرد به حرفام گوش کنه حالشو خوب کنه

دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم:(