2777
2789
عنوان

شکایت از کارفرما بابت عیدی سنوات

630 بازدید | 22 پست

سلام 

من و سه تا از همکارانم سر مسائلی پارسال از کارمون استعفا دادیم .همون ماه حقوق رو تسویه کردن ولی آخر سال عیدی سنوات حق مرخصی واریز نکردن

الان ده ماه حدودا میگذره و قصد شکایت داریم

شما مورد مشابه داشتید؟جواب گرفتید ؟

ممنون 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
تو این مورد ، قانون صد در صد به نفع شماست مطمئن باشین به حقتون میرسین

تا الآنم به حرمت چشم تو چشمی که داشتیم و نون و نمکی که خوردیم سکوت کردیم ولی دیگه احساس حماقت میکنیم .الان چهار ماهه که قرارها تماس بگیرن برای پس دادن سفته ها

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا الآنم به حرمت چشم تو چشمی که داشتیم و نون و نمکی که خوردیم سکوت کردیم ولی دیگه احساس حماقت میکنیم ...

همین سفته گرفتن ، غیر قانونیه 

این رو هم موقع شکایت بگین 

تا باش برخورد کنن

الیگودرز_بختیاری_بساک_میوند
همین سفته گرفتن ، غیر قانونیه این رو هم موقع شکایت بگین تا باش برخورد کنن

تشکر از شما لطف کردید پاسخ دادید 

قبلا همسر من کارمند شرکت خصوصی بود همین کارو باهاش کردنهمسرمم شگایت کرد ،چندماه زمان برد تا پولشو گر ...

پس تونستن حق و حقوقشون رو کامل بگیرن؟

بله کامل گرفت هم سنوات هم اون روزای تعطیلی ک رفت سرکار هم از مرخصی هایی ک استفاده نکرد

ممنون از جوابتون عزیزم 

سلام وقت بخير.راجب عملتوت سوال داشتم.اين بيمارستان رو براي چ انتخاب كردين؟ اينجا بهتره براي اين عمل ...

سلام چون دکتر ام تو این بیمارستان بود و اصلا تو صف انتظار نمودم.میلاد صف انتظار داره بین شش ماه تا دو سال