2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون تاپیکم گفتم نرومیدونی چرا حرفمو نمیفهمی؟چون تاحالا کنکور ندادی دفعه اولتهفکر میکنی کنکور مثل ...

انقد از کنکور غول نسازین والا

همه اونایی که هیچ‌جا نمیرفتن و هیچکاری نمیکردن

قبولم نشدن. هرچیزی اصول و برنامه خودشو داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بنظرم هر روز برو ولی در کنارش دیگه گوشی و.....استفاده نکن خیلی واقعا تو سال کنکور تاثیر داره با آدما ...

سلام وقتتون بخیر ببخشید مزاحم شدم،من دانشجو پرستاری هستم و سال بعد مرخصی میگیرم،بنظرتون منابع شیمی خیلی سبز پایه به پایه و فیزیک جامع خیلی سبز و زیست خیلی سبز و آی کیو و ریاضی هرکول و زمین مهروماه مناسب هست؟و آزمون ماز

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

انقد از کنکور غول نسازین والاهمه اونایی که هیچ‌جا نمیرفتن و هیچکاری نمیکردنقبولم نشدن. هرچیزی اصول و ...

الکی غول نساختم دوست عزیز

شما زندگی دوستانی که پزشکی تهران و شیراز و اصفهان و ... قبول شدن رو ببین

من با خیلیاشون از نزدیک صحبت کردم و رفیقم

خودمم درگیر بودم زیاد

مورد داشتیم طرف از خواب شبش مجبور شده بزنه

دعوا سر یه تسته و یه نمره تراز و یه درصد!

مطمئنم نزدیک رتبه‌برترا نبودین که اینجوری میگین

بله تفریح خوبه

ولیییی کاملا حساب شده و با برنامه اونم تو تایم محدود خودش نه بیشتر!

🙂

الکی غول نساختم دوست عزیزشما زندگی دوستانی که پزشکی تهران و شیراز و اصفهان و ... قبول شدن رو ببینمن ...

والا همه اونایی که قبول شدن میگن ما هم تفریح داشتیم

هم استراحت داشتیم و از چیزی هم نزدیم😂

تا وقتی کنکور دست سهمیه ای ها و پارتی داراس

ارزش نداره خودمونو بخاطرش بکشیم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

والا همه اونایی که قبول شدن میگن ما هم تفریح داشتیمهم استراحت داشتیم و از چیزی هم نزدیم😂تا وقتی کنک ...

نگفتم؟

حتی مطمئنم رتبت زیر ۲۰ هزار منطقه هم نشده و اینو میگی

به‌هرحال من به اسی گفتم و اگه رتبه تاپ میخواد باید گوش کنه 

وگرنه سال دیگه میفهمه کجا چه خبره!

🙂

سلام وقتتون بخیر ببخشید مزاحم شدم،من دانشجو پرستاری هستم و سال بعد مرخصی میگیرم،بنظرتون منابع شیمی خ ...

اگر مشکل با حضوری آزمون دادن ندارین نه ماز مناسبه چون بعضی افراد میان آزمون ماز میدن بعد سر جلسه چون آمادگی حضوری بودن ندارن درصد هاشون افت میکنه اگر می تونید این مشکل اوکی کنید واسترس نگیرین ماز خیلی خوبه

دانشجو❤️👩‍⚕️
نگفتم؟حتی مطمئنم رتبت زیر ۲۰ هزار منطقه هم نشده و اینو میگیبه‌هرحال من به اسی گفتم و اگه رتبه تاپ می ...

من دولتی قبول شدم عزیزم ولی این مسخره بازیا هم نداشتم

باشگاه میرفتم بازار میرفتم با دوستام بیرون و تفریح میرفتم

بنظرم به خیلی چیزای دیگه هم بستگی داره

خیلیا خودشونو حبس میکنن و خیلی میخونن ولی قبول نمیشن

خیلیا زندگی عادیشونو ادامه میدن و قبول میشن

فک نمیکنی مسئله فقط خوندن نیست!؟

خیلی چیزای دیگه در کنارش هست

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

سلام وقتتون بخیر ببخشید مزاحم شدم،من دانشجو پرستاری هستم و سال بعد مرخصی میگیرم،بنظرتون منابع شیمی خ ...

سلام وقتتون بخیر 

فیزیک خیلی سبز منبع اول مبع دوم  نردبام ایکیو

شیمی خیلی سبز منبع دوم ایکیو 

زیست خیلی سبز منبع دو جامع ایکیو وپینکیو 

ریاضی هر کول منبع دوم مهرماه اگر باهاش ارتباط میگیرین 

زمین مهرماه برسی نکردم گلم ولی بنظرم زمین با تست آزمون های سال گذشته بیشتر تست بزنید و آزمون موسسه های مختلف 

آزمون ماز هم خیلی خوبه بخصوص زیست قوی عمل کرده فقط در صورتی پیشنهاد میکنم شرکت نکنید که نتوانید سر جلسه به واسطه آزمون های غیر حضوری که دادین تمرکز داشته باشین یل آمادگی نداشته باشین درصد هاتون خراب شه اگر می تونید کنترول کنید استرس و تمرکزتان سر جلسه ماز عالیه در غیر این صورت گزینه دو یا قلمچی که حضوری هستن 

ویک موضوعی که به من کمک کرد این بود که آزمون همه موسسات دنلود میکردم از روز اول میزدم وفیزیک با تست زیاد یاد گرفتم نه درسنامه وشیمی برعکس بود برای من با خوندن وتسلط بیشتر 

وحجم سنگین  برنامه سعی کنید داخل تیر تا شهریور باشه وشهریور به بعد مرور 

دانشجو❤️👩‍⚕️

باشگاه باعث میشه بدنت سالم بمونه، همش که درس بخونی کم تحرک میشی و چاق، بعد کنکور افسردگی میگیری

ورزش میتونه کمک کنه روحیت حفظ بشه ذهنت باز بشه و بهتر درسو بفهمی، سه روز در هفته ورزش کن و اگر الزامی برات نداره خیلی سنگین نزن که انرژیت تخلیه بشه.

بنده قهرمان چند دوره پاور لیفتینگ هستم، عضو تیم ملی و کنکوری ارشد