2777
2789
عنوان

مادران پسر دار علائم بلوغ

472 بازدید | 17 پست

سلام علائم بلوغ پسرتون از چه سنی شروع شد 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تو نت زده از۱۱

من پسرم دوازده سالشه خداروشکر نشونه ای نداره

میخواستم ببینم نیاز هست ببرم دکتر که بلوغش به تاخیر بیفته که قدش خوب رشد کنه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
پسر من خیلی زود۱۲و اینا شروع شدالان ک ۱۴کامل بلوغ شده

بلوغ کامل یعنی چی؟ 

میگم شده ک صبح لباسش کثیف بشه ؟ متوجه شدی منظورمو.

میخوام بدونم چی بهش گفتید این جریانو چجوری صحبت کردید حلس کردید

parasoo1989@
مامانا کی با پسراتون حرف راجع به ؟شده بود ک صبح شلوارشون کثیف باشه؟ میخوام ببینم چی گفتید خودشون چی ...

این مسئله برای اوایل بلوغ هست یا سالهای بالاتر اتفاق میوفته؟

بلوغ کامل یعنی چی؟ میگم شده ک صبح لباسش کثیف بشه ؟ متوجه شدی منظورمو.میخوام بدونم چی بهش گفتید این ج ...

برا من قایم کرده تو کمد بعدن متوجه شدم 

شلخته بودن با کثیف بودن فرق داره میدونستی اینوووووووو😎😍😘

بلوغ کامل یعنی چی؟ میگم شده ک صبح لباسش کثیف بشه ؟ متوجه شدی منظورمو.میخوام بدونم چی بهش گفتید این ج ...

اره شده

من بهش گفتم بلوغ یه سری علائم داره ک چون من زنم از مال پسرارو نمیدونم ،بابا برات میگه 

شوهرم براش گفته بود

ی بار صبح زود رفت حمام گفتم چرا الان رفتی،گفت مامان هی ازم نپرس دیگه😅

اره شدهمن بهش گفتم بلوغ یه سری علائم داره ک چون من زنم از مال پسرارو نمیدونم ،بابا برات میگه شوهرم ب ...

اهان . خب پس. واای چ سخته ولی. نمیدونم شاید بچم بزرگتر شه راحتتر شه برام. 

توفکرمه ک اون موقع بهش بگم هروقت صلاح دونستی خودت لباستو ملافه تختو بنداز توماشین . 

parasoo1989@