2777
2789

فقط اینو بگین چههههه جرعتی کردینننن

چطورررررر ننرسیدین

Bmi  منم ۳۶ خیلی وسوسه میشم برای عمل

اما میترسم 

واقعا ارزش داره؟؟؟؟

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

من سر عملش بودم عمل واقعا سختیه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون تاپیک پرسیدم جواب ندادی مشکل دوستت چیههمسر من مینی بای پس کرده هفت ماهه خدا رو شکر مشکلی نداشته ...

جواب دادم گلم

عزیزم من ب عنوان پرستار ک با این بیمارا سرو کار داشتم میتونم بهت بگم ک اگه چاقی مرضی داری و مشکلات زیاد مثل دیابت و… در مرحله آخر ک نتونستی رژیم و ورزش رو انجام بدی ، برو عمل کن وگرنه اصلا ب عوارضش نمیارزه،(کم خونی تا آخر عمر،ریزش مو،عوارض جراحی مثل عفونت و سوراخ شدن معده،… و تازه اگه رعایت نکنی ممکنه برگرده بنظرم ب ریسکش نمیارزه مگر اینکه سودش بیشتر باشه برات

عزیزم من ب عنوان پرستار ک با این بیمارا سرو کار داشتم میتونم بهت بگم ک اگه چاقی مرضی داری و مشکلات ز ...

من چن بار با دوستم رفتم میگقت اسلیو قابل برگشته اما بای پس نه ولی من نه واقعا جرعتشو ندارم

من چن بار با دوستم رفتم میگقت اسلیو قابل برگشته اما بای پس نه ولی من نه واقعا جرعتشو ندارم

میتونی بری پیش ی دکتر ازش مشورت بگیری و ببینی صلاحه ک انجام بدی یا نه و یادت باشه سلامتیت مهمه ن نظر بقیه

میتونی بری پیش ی دکتر ازش مشورت بگیری و ببینی صلاحه ک انجام بدی یا نه و یادت باشه سلامتیت مهمه ن نظر ...

من واقعا میترسم انجام نمیدم

ببخشید دکتر گفت معده رو وصل میکنه به روده

مگه الان معده به چی وصله؟

من واقعا میترسم انجام نمیدمببخشید دکتر گفت معده رو وصل میکنه به رودهمگه الان معده به چی وصله؟

به ابتدای روده باریک وصله ولی تو عمل معده دو قسمت میشه و اون قسمت کوچیک مستقیم ب وسطای روده باریک پیوند زده میشه تا غذای کمی تو اون قسمت کوچیک معده جا بشه 

ترس نداره واقعا راحت میشی بعدش به نظرم بعدش میگی عجب اشتباهی کردم زودتر نرفتم. من دو سال پیش با دکتر مهدی جلالی بای پس انجام دادم. مراقبتاشم انجام میدم نتیجه همونیه که میخواستم خیلی دوس دارم الانه خودمو