2777
2789

چقدددد بهش گفتم نکن گوش نداد

امروز حالش بد شد تقریبا دومااه عمل کرده

واقعا ارزششو داره؟؟؟

من خودمم خیلی چاقم bmi  بدنم ۳۶

ولی واقعا از عمل میترسم

چطوری انقد نترسن کسایی که این عمل

انجام میدن 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از همسایه های ما هم انجام داده الان نزدیک یک سال نمی‌دونم چطور زنده است عملا غذا نمیخوره و آب هم با قاشق میخوره در این حد اذیته 

کلا جنازه اس فقط روح داره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مشکلش چیه؟ شوهر منم مینی بای پس کرده نزدیک 7ماهه خدا رو شکر حالش خوبه

مداوم میریم بهش سرم وصل میکنن

یکی از همسایه های ما هم انجام داده الان نزدیک یک سال نمی‌دونم چطور زنده است عملا غذا نمیخوره و آب هم ...

این دوستم مثل منه خیلی بد وزن کم میکرد الان دوماه عمل کرده شش کیلو کم کرده دکترش گفته بخاطر اینکه بدنت به رژیم عادتت داره

دوستت باید الان کلی مکمل و تقویتی بخوره هر هفته آمپول نوروبیون بزنه اگر به مرحله خوردن غذا رسیده بای ...

پروتین وی؟؟؟ 

ولا یکی تو شهر خودش اسمشو نمیدونممینی بای پس چطوریه

مینی بای پس یه قسمت از معده رو برمیداره قسمت کذب روده رو هم دور میزنه تو این عملا دکتر خییییلی مهمه چقدر هزینه اش شد پارسال برای شوهرم حدود صد میلیون شد

این دوستم مثل منه خیلی بد وزن کم میکرد الان دوماه عمل کرده شش کیلو کم کرده دکترش گفته بخاطر اینکه بد ...

این مورد ما خیلی لاغر شده ولی سابقه بیماری کبدی داره یه دوره یک ماهه ای سی یو بستری بود به نظرم با این عمل جونش تو خطر انداخته 

ولی یکی از آشناها الان خوبه ولی بازم حالت انگار رژیم گرفته قند و نمک کلا حذف کرده 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مینی بای پس یه قسمت از معده رو برمیداره قسمت کذب روده رو هم دور میزنه تو این عملا دکتر خییییلی مهمه ...

ولا این هشتاد داده دوماه شده تقریبا ولس واقعا ترسناکه