2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید

120 بازدید | 9 پست

من افسردگی شدید دارم به مرز دیوانگی رسیدم مثلا وقتی صدای خواهرمو می‌شنوم حالم بدمیشه سردرد عجیب میگیرم دلم میلرزه تپش قلب میگیرم میخام بیهوش بشم به نظرتون قرص الانزاپین بخورم خوب میشم توروخدا کمکم کنید حالم خیلی خیلی بده 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=344162644]خودم ۳۴ سالمه خواهرم ۳۰[/QUOبنظرم چند وقت کارهاشو نادیده بگیر و تا میتونی باهاش خوب و مهربون باش از ته دلت بهش محبت کن اما انتظار تلافی از طرف اون نداشته باش اینجوری خوب میشی

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

[QUOTE=344162644]خودم ۳۴ سالمه خواهرم ۳۰[/QUOبنظرم چند وقت کارهاشو نادیده بگیر و تا میتونی باهاش خوب ...

عزمزم دست خودم که نیست مثلا صدای نفس کشیدنش رو می‌شنوم یا مثلا خمیازه میکشه حالم بد میشه افسردگی دارم من وگرنه خواهرمو دوست دارم عاشقشم هیچوقت هم دوست ندارم تلافی کنم چون خواهرم دلسوز ومهربانه من دست خودم نیست عصبی میشم تپش قلب میگیرم میخام بدونم چه قرصی بخورم ازاین حال وهوا بیرون بیام 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
عزمزم دست خودم که نیست مثلا صدای نفس کشیدنش رو می‌شنوم یا مثلا خمیازه میکشه حالم بد میشه افسردگی دار ...

دنبال قرص نباش از این فایلای انگیزشی گوش کن یا مشاوره برو

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه