2777
2789
عنوان

برای رهن خونه پول کم داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 32 پست
چرا فکر خرید خونه نیستین...زمین...حتی اگه اطراف شهرتون باشه...شهرکها...بخشها

ما هم دقیقن همینکارو کردیم با پولی ک قرار بود بریم بهترین نقطه ی شهر رهن کامل کنیم رفتیم اطراف شهر ی خونه ۷۰ متری خریدیم هر روز داریم خدارو شکر میکنیم ک بهترین تصمیم رو گرفتیم۵ روز دیگ میشه یکماه ک تو خونه ی خودمم

وای خدای منیک زمانی با این قیمت میشد خونه گرفت🤦‍♀️

واقعا 😔😔😔😔😔

کو اون موقع ها یادش بخیر 

ما هم ۳۰۰ اضافه کرده ولی داریم بلند میشیم سر ماه باید جا به جا بشیم ☹️☹️☹️

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدای منیک زمانی با این قیمت میشد خونه گرفت🤦‍♀️

دقیقا 😕 

یادمه یه خونه خوشگل دلم‌میخواست ۱۲۰ میلیون بود 🫤 

کاش این پول اون موقع داشتیم 😞 

کاش آرزوهامون اون موقع که ذوقشو داریم برآورده بشه 😕

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
ما هم دقیقن همینکارو کردیم با پولی ک قرار بود بریم بهترین نقطه ی شهر رهن کامل کنیم رفتیم اطراف شهر ی ...

خداروشکر ، آفرین بهت 

من میترسم با فرهنگشون نسازم ، امکانات تحصیلی نداشته باشه 

البته دنبالشم نرفتیما

ولی چقدر کار خوبی کردین شما 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
وام مستاجری بگیر خب

سودش خیلی بالاست عزیزم 

۲۰۰ تومن رو باید ۳۴۰ پس بدی تو تهران البته ۲۰۰ 

پنج ساله 

وام نیست نزوله بیشتر😳😳😳

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
چه جوریه ؟ از کجا ؟

ثبت نام اینترنتیه عزیزم 

وای اینجا صدا از دیوار میاد از همسایه هامون نه با اینکه بچه دارن ولی خیلی با فرهنگن هیچی تو ساحتمون ...

بخدا جات خیلی خوبه...ما یه همسایه داریم امونمون رو بریده ساعت۳ نصفه شب باند میزاره شبو روز باند هاش روشنه..دیوونه شدیم بهشم تذکر دادیم گفت من جوونم دوست دارم اومدیمو شما ۱۰ سال پشت کنکور موندید(اخه درس میخونم)نمیشه که بخاطر شما پیر شم..هررجا رفتی توروخدا همسایه رو تحقیق کن آرامش داشته باشی

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

واقعا 😔😔😔😔😔کو اون موقع ها یادش بخیر ما هم ۳۰۰ اضافه کرده ولی داریم بلند میشیم سر ماه باید جا به ...

ایشالله برین یه جای بهتر و خوش انرژی تر عزیزم 

وام مستاجری بگیر خب

نمیدن که.ما الان یک‌ماهه مدارکمون کامله میگن بودجه نداریم قبل ما هم یه عالمه تو نوبتن🥺اینهمه سود میگیرن کلی هم سرمون منت میذارن

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
ایشالله برین یه جای بهتر و خوش انرژی تر عزیزم

مرسی عزیزم 🌹❤️

بخدا جات خیلی خوبه...ما یه همسایه داریم امونمون رو بریده ساعت۳ نصفه شب باند میزاره شبو روز باند هاش ...

چه بی ملاحظه 🫤 

خداروشکر ، آفرین بهت من میترسم با فرهنگشون نسازم ، امکانات تحصیلی نداشته باشه البته دنبالشم نرفتیماو ...

من امیدم ب خداست پسرم ۲ سالشه و مطمعنم تا بره کلاس اول من تو بهترین نقطه ی شهرم خونع میخرم هر روز از خدا همینو میخوام

ان شالله شما هم قسمتت ی خونه ی عالی