2777
2789
عنوان

برای رهن خونه پول کم داریم

1193 بازدید | 32 پست

به نظرتون طلا و دلار بفروشم بزارم رو پول پیش ؟؟ 

۲۰۰ تومن کم داریم 😫 

یا اینکه دنبال خونه متناسب با بودجه امون بگردم ؟ 

اخه از طرفی مشاعات ساختمون و محله خیلی برام مهمه 😕 اینجارو دوست دارم ، شیکه ، همسایه های خوب و آروم ، خونه دلباز و شیک 

نمیدونم چکار کنم 😫

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال ۷۰۰ دادیم امسال میگه ۹۰۰

ننهههه

کجا میشینید😑

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

محله خیلیی مهمه و فرهنگ همسایه..اگه میتونید همونجای با آرامش بشینید نرید یه جایی با همسایه های بی فرهنگ و پر صدا ما از دست همسایمون آسی شدیم

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

چرا فکر خرید خونه نیستین...زمین...حتی اگه اطراف شهرتون باشه...شهرکها...بخشها

بنده خدا ۲۰۰پول رهن بیشتر ندارع .زمین تو روستا بخره مثال خودش الان کجا بره 🤔

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
هرچی داری بفروش یه خونه هرچقدکوچک بخرکه نری مستاجری

خیلی دوست دارم اما باید برم محله هایی با امکانات کمتر 😔 با توجه به اینکه پسرم کلاس میره و امسال میره مدرسه محیط هم خیلی برامون مهمه 

ولی باید حتما یه فکری بکنم خسته شدم از مستاجری 😕

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
پارسال ۷۰۰ دادیم امسال میگه ۹۰۰

وای خدای من

یک زمانی با این قیمت میشد خونه گرفت🤦‍♀️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
محله خیلیی مهمه و فرهنگ همسایه..اگه میتونید همونجای با آرامش بشینید نرید یه جایی با همسایه های بی فر ...

وای اینجا صدا از دیوار میاد از همسایه هامون نه 

با اینکه بچه دارن ولی خیلی با فرهنگن 

هیچی تو ساحتمون نمیزارن خراب بمونه و سریع رسیدگی میکنن 

فوق العاده محترم 

حتی تو محله هم همسایه های خوبی داریم و با اطمینان پسرم میفرستم با بچه های آپارتمان بغلی تو حیاط بازی کنن