2777
2789

ولا من بچه دومم رفتم بیمارستان اصلا ب کسی نگفتم تک و تنها با شوهرم رفتم 

پارسالم کورتاژ شدم تنها رفتم ب کسی نمیگم هر کاری دارم چون هم خانواده خودمو میشناسم هم خانواده شوهرمو  اصلا تو هیچ کاری مزاحم کسی نمیشم 

بر عکس هر کی کاری داره بهم میگه 😐

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهر کیه.من اینقدر سرکش شدم به حرف شوهرمم گوش نمی‌دم چه برسه خواهرش  

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

شوهرم ک و ن لیس خونوادشه فقط

اگر یه روز بود میرفتی .مگه میشه هروز رفت

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

میگم واست اسنپ میگیرم خودت برو میگه گم میشم ،‌چیکار کنم ؟

والا هرجور فکر میکنم نمیتونم جواب مودبانه ای براش پیدا کنم

توکفشهای خواهر شوهرت نمک بریز کارای شوهرتو نکن غدادرست نکن لباس نشور اتو نکن خونه رو مرتب نکن ،بهش ب ...

بخدا امروز ساعت 4 اومدن از بیمارستان ناهار نداشتم شوهرم جلوشون از سگ کمترم کرد