2777
2789
عنوان

کادوی عقد

188 بازدید | 9 پست

اگر بخواین سر عقد به عروس و دوماد به عنوان خواهر عروس یه چیز ست کادو بدین چی میدین ؟

ایده بجز ساعت و طلا میخوام ، یکم متفاوت باشه 

تا ده تومنه بودجه دوستم 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

ست نقره

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلیط هوا پیما به مقصد مشهد

به علاوه ی کارت درخت. روز عقدشون بهشون درخت هدیه میدی. این علاوه بر اون هدیه اصلی میتونه باشه. مراکزی هست که با درخواست شما به نام تون درخت میکارند و شناسنامه اش رو با آدرس و عکس بهتون میدن. 

اول زندگی چیزی بدید که بتونن سرمایه ی ایندشون کنن 

مسلما دلار ، طلا یا سکه خیلی بیشتر به دردشون میخوره تا دو تا وسیله ای که ممکنه حتی باب سلیقشون هم نباشه

البته تجربه ی شخصی ام بود♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

نیم ست طلا یا نقره بده

یه جا ساعت مردونه و گوشواره (مدل و شکل ساعت فقط گوشواره بو) دیدم خیلی باحال بود

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

اول زندگی چیزی بدید که بتونن سرمایه ی ایندشون کنن مسلما دلار ، طلا یا سکه خیلی بیشتر به دردشون میخور ...

بودجه دوستم اونقدرا زیاد نیست ، بیشتر دوست داره یه چیزی باشه که براشون یادگاری بمونه 

بلیط هوا پیما به مقصد مشهدبه علاوه ی کارت درخت. روز عقدشون بهشون درخت هدیه میدی. این علاوه بر اون هد ...

ایده تونو خیلی دوست داشتم 

ممنون ازتون 💖

بودجه دوستم اونقدرا زیاد نیست ، بیشتر دوست داره یه چیزی باشه که براشون یادگاری بمونه

عزیزجان مگه نگفتی ده تومن؟  

با ده تومن میتونه دو تا پلاک طلا با حرف اول اسمشون سفارش بده 

هم یادگاری خوب و هم هدیه ی برازنده ای هست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.