2777
2789
عنوان

اخلاقم بد شده حالم بده

274 بازدید | 9 پست

مدتیه تنهام دلمم برای اونی که باهاش بودم تنگ شده اعصابم بهم ریخته پرخاشگر شدم باهمه دعوام شده حال خوبی ندارم صبحا انگیزه بیدار شدن ندارم الانم با یه نفر دیگه از خانواده بحث بدیم شد خدایا کمکم کن یه معجزه بنداز وسط زندگیم که از خوشحالیش این همه تو خودم بودنا و بی انگیزگی ها تموم شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مذهبی نیستم ولی ی جا شنیدم روزی ۷۰تا استغفار بگید برام باور کردنی نبود اما تستش کردم دیدم واقعا ح ...

دلم میخاد یه معجزه می‌شد اون منو خیلی میخاست چقدر دلم میخاد حتی با یکی حرف بزنم با این حال بدم چطوری میتونم خودمو نجات بدم دلم خیلی گرفته 

دلم میخاد یه معجزه می‌شد اون منو خیلی میخاست چقدر دلم میخاد حتی با یکی حرف بزنم با این حال بدم چطوری ...

ای جان دلم.مطمین باش تو راهت شخص بهتری میاد.

من با عشقم ازدواج کردمخیلی سال پیش.خیلی جنگیدیم با خانواده هامون ولی ازدواج کردیم.الان باهمین ولی شاد نیستیم.تفاوت ها الان کمرنگن بعد ازدواج پررنگ و نقطه اصل زندگیت میشن

راستشو بخوای منم خیلی منتظر این مدل معجزه بودم

ولی اتفاق نمیفته به نظرم

معجزه توی درحرکت بودن، توی فعالیت بودن و رو به جلو بودن اتفاق میفته

باید عبور کنیم از مسائلمون

امید بذر هویت ماست 💚🌱