2777
2789
عنوان

متخصصین مو هلپ می (*_*)

180 بازدید | 12 پست

چن ماه پیش موهامو بیرنگ کردم شدیدا میریزه چیکار کنم؟قبلا شونه میزدم فقط چن تار مو بود الان انگار نصف موهام کنده میشه  

فک میکردم چن ماه بگذره خوب میشه ولی نشد.

شما اگ تجربه ای،راه حلی،دارویی،سرمی و...دارین بگین ممنون میشم دوستان  

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما داخل حمام و بعدش ماسک مو استفاده کن.  خیلی باید مراقب مدهات باشی

چه ماسکی؟و چطوری؟

من تاحالا استفاده نکردم  

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
کوتاه کن موهاتو  روی و آهن بخور تقویت شه از ریشه

اتفاقا موهام تا پایین کمرم بود کوتاه کردم تا روی شونم ولی بازم میریزه

سدر وموردو حنا بی رنگ تو حموم بزن یه ساعت بمون با نی نی سایتی ها تو حموم چت کن.معجزه میکنه.من انواع قطره وقرص ولوسیون داخلی وخارجی امتحان کردم.این یکی خیلی موثر بود

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
سدر وموردو حنا بی رنگ تو حموم بزن یه ساعت بمون با نی نی سایتی ها تو حموم چت کن.معجزه میکنه.من انواع ...

اگ اینا رو بزنم بعدابخوام رنگ کنم موهام رنگ میگیره؟

چون فقط جلوی سرم موها سفید شدن شاید بخوام رنگشون کنم

از آرایشگر بپرس.فکر کنم چون حناش بیرنگه مشکلی نباشه.من خودم بهضی وقتا حنای معمولی با رنگ حنا وچای غلیظ وقهوه قاطی میکنم برا رنگ مو.رنگش قهوه ای روشن میشه.البته حنا رو همون موقع قاطی میکنم نه شب قبل.راستش از بس جلو موهام میریخت دیگه رنگ شیمیایی نمیزنم.ولی الان ریزش موهام خیلی کمه شاید سه چهار تار مو هروقت برس میزنم

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
از آرایشگر بپرس.فکر کنم چون حناش بیرنگه مشکلی نباشه.من خودم بهضی وقتا حنای معمولی با رنگ حنا وچای غل ...

با چه نسبتی ترکیب میکنین؟موقرمز نمیشه؟

میشه از قهوه ای روشن موهاتون عکس بذارین؟

با چه نسبتی ترکیب میکنین؟موقرمز نمیشه؟ میشه از قهوه ای روشن موهاتون عکس بذارین؟

عطاری خودش ترکیب کرد.اگه تهرانی عطاری تو بولوار فردوس شرق بود.گفت هرچی چایی که میریزی غلیظ تر باشه قهوه ای تیره تر میشه.به هر حال به رنگ زمینه موتم بستگی داره.