2777
2789

تنها اخلاق بد او بد خوابی و گذاشتن بازویش روی گردن زوجه ی خود در حد خفگی میباشد😀ولاغیر نماد خوبی و مردانگیست

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر خیلی مرد خوبیه. قشنگ ترین اخلاقشم حلال خوریشه. یعنی چنان تو مسائل مربوط به درآمدش مو رو از ماست میکشه و حلال و حروم میکنه که من کیف میکنم. خدا رو شکر میکنم که قراره نون این مرد تو شکم بچه های من بره. خدا زیاد کنه مردهای مقید و حلال خور رو. بخدا اگه همه این اخلاق شوهرمو داشته باشن ایران بهشت میشه.

تنها اخلاق بد او بد خوابی و گذاشتن بازویش روی گردن زوجه ی خود در حد خفگی میباشد😀ولاغیر نماد خوبی و ...

این ک اخلاق بدش بود تاپیکو اشتباهی اومدی خاهر

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خیلی خیلی خیلی همراه هست گاهی یه چیزایی میگم و میگه برو انجامش بده من پشتتم که برگام میریزه😂

نظر خودش رو همیشه میگه اما تحمیل نمیکنه و به نظر و خواسته منم توجه میکنه 

منطقی هست 

خیلی ابرازگر هست و اصلا علاقش رو پنهون نمیکنه 

هر لحظه حواسش بهم هست 

و همه این موارد مسلما دو طرفه هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...