2777
2789
عنوان

من مامان خوبی برا بچم نیستم

1185 بازدید | 41 پست

دخترم ۲ سال و نیمشه فقط، امشب الکی کلی دعواش کردم هی بهش گفتم برو پیشم نیا ولم کن بعدم همه ی لامپا رو خاموش کردم گفتم من میرم میخوابم تو نیا گریه کرد قهر کرد ولی بعدش بوسش کردم قصه گفتم خوابید

امشب حالم خوب نیس پریود شدم عصبیم خستم 

میدونم چقد این رفتارا تاثیر بد میزاره رو بچه کلاس تربیت فرزند و این چیزا هم شرکت کردم فقط چن روز رفتارم خوبه بعدش باز عصبیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره مامانا هم آدمن خسته میشن عصبی میشن

ربات که نیستن. من خودم مادر نیستم ولی بهشون حق میدم

خودتم به خودت حق بده گاهی اینطوری بشی

مخصوصا دوران پریودی... ولی سعی کن خودتو کنترل کنی

یه وقت رفتاری نکنی که قابل جبران نباشه و تو ذهن بمونه

دمنوش گل گاو زبان بخور برای آرامش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

واا مگه دوساله میفهمه که تو اینجور با طفلی رفتار میکنی

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بچه ها یه چیز بدتر

تازه یه چیز بدتر

امشب پسر عموی دخترم ک ۸ سالشه خونمون بود من دستم بند بود گفتم برو لامپ دسشویی رو برای دخترم روشن کن بعد مشغول کارم شد وقتی برگشتن دیدم باهمن گفتم