2777
2789

واسه تقریبا ۱۳ سال پیشه 

که من سال سوم دبیرستان بودم

بعد یک همسایه داشتیم داداش کوچیکش همسن من بود تقریباً بعد میومد خونه داداشش البته خونه داداشش بهونه بود بخاطر من میومد 

چندباری برام مزاحمت ایجاد کرد 

مثلا شماره انداخت جلو پام 

یا تیکه بهم انداخت 

منم یک‌بار بهش گفتم یک‌بار دیگه مزاحم بشی 

به داداشت میگم به داداش های خودمم میگم 

اونم گفت فکر می‌کنی من از داداشم یا داداش های تو میترسم داداشم و داداشات خر کیه

منم مستقیم رفتم دم خونه داداش بزرگش 

(میدونستم به داداش های خودم بگم شر میشه تیکه تیکه اش میکنن و اینکه داداش بزرگش چندین سال همسایه ما بود اینقدر بهمون احترام گذاشته بود و آدم خوبی بود مگفتم اگر داداشام،  داداش کوچیکش کتک بزنن باعث ناراحتی خانوادگی میشه)

زنش باز کرد زدم زیر گریه (البته نقش بود)

بعد گفتم آقا فلانی هست

زنش صداش زد اومد دم در 

منم خودمو زدم زمین که داداش کوچیکت مزاحمم میشه

تهدیدم می‌کنه من به احترام شما هیچی نگفتم 

و...زجه و گریه 

داداش بزرگش که اونموقع ۴۰ ساله بود 

در رو بست دستمو گرفت گفت باهام بیا 

(برادری که مزاحم ناموس مردم بشه اونم کی همسایه خودم .. باید بکشمش)

نشونم بده کجاست منو بردمش همونجا که وایساده بود

چشمتون روز بعد نبینه اینقدر زدش

اینقدر زدش گفتم الان میمیره 

دوبار برد بالا سر محکم زد تو آسفالت 

با لگد می‌رفت رو سرش و دست و پاش

تمام صورتش رو پر خون کرد

شد جنازه از حال رفت که همسایه‌ها بلندش کردن بردن بیمارستان (من فکر کردم مرده)

هنوز عذاب وجدان دارم 

خیلی داداش بزرگه رو تحریک کردم با گریه و زجه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها  

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

خیلی بد کردی 

من اصلا ب مزاحم  ها اهمیت نمیدم 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
تا وقتی شوهرم کردم و از اون کوچه رفتم بعدش چند باری تو کوچه یا دم خونه داداشش دیدمش ولی دیگه حتی بهم ...

توقع داشتی دیگه نگاهت کنه؟!

•حقیقت تلخیه اینکه میبینی،آرزوی خیلیاهستی ولی اسیرقدرنشناسیه یک نفرمیشی وهمون تباهت میکنه...•

بعدشم بخوای بزنی چقد میزنی

کل خیابون و کوچه و همه مزاحم

فقط باید بی تفاوت بود

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
اتفاقا باید حالشون رو گرفت تو همون نوجوونی

ن اشتباهه

باید بی تفاوت بود