2777
2789
عزیزم بارداری اولتونه؟؟؟مگه چقدر لاغرین؟؟؟چند کیلویی؟

آره بارداری اولمه.دکترمم تعجب کرده بود.ولی خب قشنگ پیدا بود.برعکس الان که زورش میاد تکون بخوره😆

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
عزیزم هفته 11 که اصلا رحم کلش تو لگنه اصلا بالا نیومده که بخاد به زیر سینه ت فشار بیاره معمولا تا 20 ...

عزیزم طبیعت بدن هرکس با کسی دیگه متفاوته.واقعا ممکنه یکی تو ۱۱ هفته حس کنه.یکی هم اومره بود مطب دکترم باهم حرف میزدیم هفته۲۳ بود فقط نبض حس میکرد.پس قانون کلی فکر نکنم وجود داشته باشه

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعت بدن هرکس با کسی دیگه متفاوته.واقعا ممکنه یکی تو ۱۱ هفته حس کنه.یکی هم اومره بود مطب دکتر ...

بحثه حس کردن نیست من جای حس کردنه بچه رو گفتم واقعا اون اوایل اگرم حس بشه فقط زیر دله نه زیر سینه چون اصلا تواون سن بچه ای اونجا وجود نداره که بخاد حس بشه یا نشه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

من از هفته ۱۳ حس کردم قبلا مث نبض بود ولی از ۱۳ حس کردم قشنگ.‌. حتی میرفتیم ان تی به شوهرم میگفتم امروز کم حس میکنم تکونشو 

. دقیقا اونجا تو مطبم به زور تکون میخورد

زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏