2777
2789

مهمممممم بیایییننن

بچه ها من به پیراهن خیلی قشنگ خریدم رفتم خونه جاریم بعد گفت خیلی قشنگه از کجا خریدی منم از سایت سفارش داده بودم یه آدرس حدودی دادم امروز میبینم هم برا خودش خریده هم برا دخترش خودش همسن مامان منه همرنگ و دقیقا عییین من خریده خیلی از این کارا کردن ک شبی من خریدن یا دوختن چیکار کنم چیزی بگم؟

تا الان چیزی نگفتم الان هم همونو‌ پوشیده

خدایا شکرت ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه دیگه ادرس هرچی ازت خاست جواب سر بالا بده یا بپیچون 

من ی فامیل اینجوری داشتم میومد خونم از هرچی من داشتم عکس میگرفت میبرد قیمت میکرد عینشو میخرید فرداش مینشست میگفت من انقددددد سلیقم خوبه فلانی حتی هرچی میخرن عین مال من میخره😑من هیچ من نگاه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دفعه دیگه ادرس هرچی ازت خاست جواب سر بالا بده یا بپیچون من ی فامیل اینجوری داشتم میومد خونم از هرچی ...

منم همینطوری گفتم دور فلکه رقته پیدا کرده خودش

خدایا شکرت ❤️
منم همینطوری گفتم دور فلکه رقته پیدا کرده خودش

عی بدم میاد از ادما اینجوری 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز