2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اینارو همیشه مراعات میکنم :

1-چادرم همیشه مرتبو تمیز و اتو کرده باشه و خوش بو 

2-شال و مانتوم رنگشون تو یه مایه باشه ...مثلا مانتو ی شبز با روسری یا شال کرم یا برعکس 

3-ست بودن کیف و کفش و اینکه سعی میکنم مارک دار و شیک و ساده باشه 

4-همیشه ادکلن میزنم اما خیلی کم .جوری که خوش بو باشم 

5-ناخونام همیشه مرتب و کمی بلند هست 

6- یه آرایش خیلی نامحسوس هم دارم 

LilySlim Fitness goals tickers

مادر شوهر من محجبه هست اما چادری نیست...مثلا دامن تا زیر زانو میپوشه با جوراب ساپورت...تو مهمونی ها هم کت شلوار و کت دامن با روسری های رنگی‌ولی ۱‌تار موشم معلوم‌نیست به نظر من خانم خیلی شیکیه...

اگرم میخوای چادر سرت کنی من به شخصه چادر  دوست ندارم ولی چادر عربی یا همون‌عبا به نظرم‌شیک‌تره...حالا چه چادر چه عبا زیرش میتونی روسری رنگی ببندی...اگه میخوای چادر استفاده کنی واسه مهمونی (وقتی جادر بیرونت رو در میاری از چادرهای طرح دار استفاده کن‌نه گلدار)

پ.ن: من‌ خودم محجبه نیستم البته

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
من خودم اینارو همیشه مراعات میکنم : 1-چادرم همیشه مرتبو تمیز و اتو کرده باشه و خوش بو  2-شال ...

مریم جون همه نکات رو‌گفتن..‌با اینکه من خودم‌حجاب ندارم و دوست ندارم‌هیچ وقت محجبه بشم اما خانم محجبه اینجوری میبینم کبف میکنم🖒🖒👏👏

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
سلام گلم  متاهلم و تازه جدا شدم  آذری هستم    

چطور میشه که آدم هم متاهل باشه وهم جدا شده باشه?عزيزم شما اگه جدا شدی پس مجردی

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس

سلام...دوستم من خودم همیشه مقیدم چادرم تمیز باشه و اتو کشیده البته بیشتر از چادر معمولی استفاده میکنم چون به نظرم چادرهای عبایی اونقدر با کلاس نیستن البته نظر شخصیمه...

زیر چادر هم اکثر اوقات لباسامو ست میکنم جوری که وقتی چادرمو واسه لباس عوض کردن در میارم تو باشگاه یا جای که همه خانومن هیچ کس باورش نمیشه من چادریم.

یه مشکلی که دارم اینه که 

همیشه با بستن شال و یا روسری زیر چادر مشکل دارم 

چون روسری لیز میخوره و شال صاف واینمیسه 

از این طلق ها هم که میزارم اعصابم به هم میریزه

LilySlim Fitness goals tickers