2777
2789

فک کنین شما یه معلولیتی دارین( نمیخوام بگم چیه) که تو خود دفترچه گفته شده با اون رد میشین 

ولی اگه نگین هیچ کس نمیفهمه 

تا کنکور هم ۱۵ روز مونده 

ارزش داره بری دنبال ثبت نام 

یه روزت هم تلف کنی برای معاینه و گزینش 

وقتی می‌دونی احتمال زیاد رد میشی؟

اگر نگی و نفهمن 

و اگر مشکل ساز نیست 

چرا بگی؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نگی قبولی ولی حق الناس به گردنت میوفته.خودت ببین قبولی مهم تره یا مدیون بودن

اخه معلولیتی که بقیه متوجه ش نمیشن چه مدیون بودنی داره؟؟؟ 

نترسون بنده خدارو 

اگر مشکل برای تدریس ایجاد نمیکنه نباید بگه خب

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
مگه نمیگی کسی نمیفهمیمیشه بپرسم چه معلولیتی چون شاید مشکلی نداشته باشی

تو خود دفترچه نوشته اگه اونو داشته باشی ردی 

ولی اصلا هیچ تاثیری تو تدریس نداره 

یعنی از لحاظ جسمی خداروشکر کاملا سالمم

اگه بعدا بفهمن ممکنه اخراجم کنن ثبت نام کنمور رو هم از دست میدم تازه باید دو برابر حقوق و اینا خسارت ...

فک کردی اینا که میرن مصاحبه همه سالمن😂

برو اگه چیزی نگی نمیفهمن مطمین باش

بعد ک قبول قطعی شدی نمیتونن کاری کنن دیگه