2777
2789

بچه‌ها من وقتایی که مریض میشم همیشه میگه اه تو‌همش فلان جات درد میکنه 

بعد وقتی ازش ناراحتم میام توضیح بدم داد و بیداد میکنه میگه اه بس کن باز شروع کردی طوری میکنه دیگه من چیزی نمیگم بعد میبینم محلم نمیده میرم سمتش انگار من مقصر بودم 

خونمون شهره همش روستای خانوادمون هستیم خونه خانواده من گوساله داره خونه خانواده خودش زنبور هرروز داهاتیم به اونا میرسیم 

خستم کرده 

همش داهاتیم هرکس جای من باشه خودکشی میکنه بخدا بعد امروز خودش کارای خونه باباش عقب افتاده بود هعی منو دعوا میکرد می‌گفت تقصیر توعه لنگ کردی بریم خونه بابام اینا میدونه من بدم میاد گفت تو باید بمونی اینجا تا جمعه من بیام :) 

خیلی خستم خدا یه مرگ بهم بده مرگ چیه یه مرگگگگ میخوام

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش ازدواج نیاز جنسی تولید مثل از طریق انسان وجود نداشت

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

برای خودت مشغله داشته باش

کاری درسی هنری یاد بگیر سرتو گرم‌کن دهات هم کمتر برو 

متاسفانه شوهر بدرد بخوری انتخاب نکردی

فکر زندگی ایده آل و رمانتیک رو از سرت بیرون کن

سعی هم نکن ازش توجه و محبت بگیری. اینجور مردها لج می کنند نه تنها محبت نمی کنن بلکه با بی احترامی و توهین 

،عزت نفست رو هم لگد مال می کنند

و خدا برای من کافیست.....
بازم مردا میگفت دیدم ننه بابام پیزن گفتم یکی کمکشون باشه یا کسی نبود لباس و غذا و....برام اماده کنه

خدمتکار میگرفت قرار نبود یکی بره کنارشون تا ابد زندگی کنه

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️