2777
2789
عنوان

چت همسرم با یک خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بعضی از مردها ذات شون هول ه 

مدام دنبال زنها موس موس می کنند

اینکه چکار باید بکنی بستگی به وضعیت خودت داره

من شخصا برای همچین آدمی تحمل ندارم. کلا نفرتم می گیره از مردی که شخصیت خودشو پایین میاره و دنبال زنهای کوچه خیابونه 

ولی شما ممکنه بتونی تحمل کنی بروی خودت نیاری

یه دسته از خانمها هم اعصاب قوی و توان در افتادن دارند و برخورد خشن و شدید می کنند تا مرد بترسه و جرات نکنه کاری بکنه

و خدا برای من کافیست.....
نه عزیزم من مجردم.بنظرم زندگی خیلی مهمتر و پیچیده تر از این حرفاست که سریع بشه نسخه پیچید و بگیم اره ...

اره عزیزم حق با شماست، تو اینستا زیاد از این دست تاپیکها دیدم احساس میکنم یه چیزیه که همشون زیرآبی میرن حتی در حد چت اینجا اومدم برا درددل وگرنه حتما با یک روانشناس صحبت میکنم

باهاش صحبت کن ، بگو چرا پیام دادی، اگه کسی دیگه به من پیام بده چه حسی داری،یا منم برم پی وی یه غریبه بگم سلام خوبی 

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
اره عزیزم حق با شماست، تو اینستا زیاد از این دست تاپیکها دیدم احساس میکنم یه چیزیه که همشون زیرآبی م ...

اره گلم خوب کاری میکنی. حتما با یه ادم کاربلد مشورت کن.

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
بنظرم صحبت در حد خیلی عادی و برای پرسیدن یا کارای روز مره و اگه اعتماد صد در صد بینتون باشه خیلی مه ...

ساعت یک شب به یک زنه غریبه تو اینستا پیام داده ،کار مشترکی هم نداشته باهاش، کدوم پیام کاری؟ 

شما که خودتون آقا هستین یه توصیحی درباره این اخلاق آقایون بدین 

متاسفانه همسر بنده اصلا کنترل نداره و با هرکس بهش روی خوش نشون داد رابطه گرفت

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
ساعت یک شب به یک زنه غریبه تو اینستا پیام داده ،کار مشترکی هم نداشته باهاش، کدوم پیام کاری؟ شما که خ ...

خواهر من که در باره رفتار شوهر شما نظر دادم 

کلی عرض کردم

وگرنه یکی پیام میده خوبی معنیش چیه بنظرتون؟؟

🧔اقا هستم